Labdarúgás

2019.09.15. 19:52

NB III foci – Nagyot harcolt a győzelemért a Mosonmagyaróvár

Nyert a Ménfőcsanak, döntetlent játszott a Lipót az NB III 7. fordulójában vasárnap.

kisalfold.hu

20190915 Mosonmagyarvr

Fotó: H. Baranyai Edina

Credobus Mosonmagyaróvár – FC Nagykanizsa 2-1 (0-0)

Mosonmagyaróvár, 600 néző

Vezette: Héra Cs.

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Szegi, Vadász, Farkas N. (Sziklási, 72.), Darázs, Czár, Dobrovolszki, Szalka (Kozma, 67.), Laki, Mundi (Jasarevic, 67.), Hamar Á. Vezetőedző: Király József

Nagykanizsa: Borsi – Simonfalvi, Szegleti, Herzsenyák (Gerencsér, 55.), Hampuk (Kovács Gy., 37.), Lőrincz B., Vittman, Horváth B., Szabó B., Major, Béli. Vezetőedző: Barna László

Gólszerzők: Hamar Á. (51., 89.), ill. Béli (62.)

Kiállítva: Kovács György (84.)

Az NB III 7. fordulójában nehéz ellenfél várt a Credobus Mosonmagyaróvárra, amely a 3. helyen álló Nagykanizsát fogadta a Wittmann Antal Parkban. Az első félidőben a hazaiak ráerőltették akaratukat a kanizsaiakra, de így sem Az 50. percben Dobrovolszki csinálta meg magának a lövőhelyzetet és 20 méterről a kapufát találta telibe. Egy perc múlva Darázs passza után Hamar Ádám lőtt 18 méterről a kapu jobb oldalába. 1-0. A 62. percben egy kanizsai kontra után kisebb keveredés alakult ki az óvári tizenhatoson belül, aminek a végén Béli Milán lőtt nagy erővel a kapuba. 1-1. A 84. percben Kovács György rúgott utána Dobrovolszkinak, amiért a játékvezető kiállította. A 89. percben Jasarevicet buktatták a vendégek. A büntetőt Hamar Ádám higgadtan a jobb alsóba lőtte. 2-1. Egy rendkívül izgalmas mérkőzésen az óváriak nagyot harcoltak és sokat tettek a győzelemért, amivel megtörték hárommeccses nyeretlenségi sorozatukat.

Fotó: H. Baranyai Edina

Király József: – Büszke vagyok a játékosaimra, akik ma bizonyítottak. Ez a siker az akarat és a szív diadala volt. Korábban több mérkőzésen sem volt szerencsénk, de ma visszakaptunk valamit a sorstól.

Barna László: – A játékunkra nem lehetett panasz. Rajtunk kívülálló okok miatt veszítettünk.

További megyei csapatok eredményei:

Pápa – Ménfőcsanak 0-3

Sárvár – Lipót 0-0

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában