Nyert a Lipót, kikapott a Ménfőcsanak

2019.11.10. 16:13

NB III foci – Őrült meccsen hatgólos mosonmagyaróvári döntetlen – fotók

Nyert a Lipót, döntetlent játszott a Mosonmagyaróvár, kikapott a Ménfőcsanak.

kisalfold.hu

20191110 vr

Fotó: H. Baranyai Edina

A megyei csapatok eredményei:

Credobus Mosonmagyaróvár–Pápai Perutz 3-3

Mosonmagyaróvár, 300 néző

Vezette: Juhász Dávid

Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Sziklási, Debreceni, Vadász, Dobrovolszki, Darázs (Tamás, 92.), Czár, Jasarevic, Mundi (Veress, 79.), Szalka. Megbízott vezetőedző: Varga László

Pápa: Bánki – Császár, Szilágyi A., Dóczi, Kalász, Hanzl, Szabó Zs. (Farkas B., 90.), Zsirai, Nagy T., Farkas D. (Irmes, 46.), Böröczky (Vincze Á., 58.). Vezetőedző: Lengyel Ferenc

Gsz.: Debreceni (39.), Sziklási (70.), Jasarevic (81.), ill., Szabó Zs. (10. – büntetőből), Császár (72.), Hanzl (78.)

Az NB III 14. fordulójában a Credobus Mosonmagyaróvár a zsinórban három vereséget számláló Pápát fogadta. A 10. percben egy vitatott szituációt követően tizenegyeshez jutottak a vendégek. A büntető Szabó Zsolt értékesítette. 0-1. A 39. percben Mundi beadását Debreceni fejelte a hálóba. 1-1. A 70. percben Czár szabadrúgás a felsőlécről Sziklási elé pattant, aki közelről a hálóba pofozta a labdát. 2-1. Két perc múlva egyenlített a Pápa. Egy bedobás után Császár 20 méterről lőtt nagy gólt az óvári kapuba. 2-2. A 78. percben újabb bedobást végezhetett el a Pápa, ami után Hanzl elé került a labda. A korábban Mosonmagyaróváron is megforduló játékos 22 méterről látványos bombagólt ragasztott a hazai kapuba. 2-3. A 81. percben Veress húzott befelé a bal oldalról, majd Jasarevichez ívelt, aki közelről a hálóba fejelt. 3-3. Egy sok helyzetet és gólt hozó, látványos mérkőzésen a Mosonmagyaróvár sokkal közelebb állt a győzelemhez, mint ellenfele, de Varga Lászlóéknak végül meg kellett elégedniük az egy ponttal.

Varga László: – Irányítottuk a mérkőzést, jól játszottunk és sok helyzetet dolgoztunk ki. A csapat remekül teljesített, a hozzáállással és a mutatott játékkal is elégedett vagyok. Csak azt sajnálom, hogy a nagybedobásokból két gólt is kaptunk, pedig ezekre külön készültünk.

Lengyel Ferenc: – Úgy érzem, hogy reális a döntetlen. Fontos volt számunkra a pontszerzés, hiszen ezzel egy rossz sorozatot sikerült megszakítanunk.

III. ker. TVE–Herold Trans-Ménfőcsanak 3-0

Bicskei TC–Lipót Pékség SE 0-2

További eredmények:

Puskás II–Komárom 2-1

Veszprém–Hévíz 4-1

Balatonlelle–Érd, BKV Előre–Sárvár 0-2

Nagykanizsa–Fehérvár II 0-0

Előzmények:

Vasárnap a 14. forduló következik az NB III Nyugati csoportjában, ahol kiélezett mérkőzések várnak a megyei csapatokra.

Credobus Mosonmagyaróvár–Pápai Perutz

Mosonmagyaróvár, 13.30 ó. V.: Juhász D.

„Nehéz mérkőzésre számítok, mert a Pápa fegyelmezett és jó csapat. Három játékosom sajnos hiányzik. Tisztességgel felkészültünk a találkozóra és szeretnénk jó eredményt elérni hazai pályán. A fiúknak hinniük kell a sikerben és küzdeni egymásért, hogy meglegyen a győzelem” – mondta a találkozót megelőzően Varga László, az óváriak megbízott trénere.

III. ker. TVE–Herold Trans-Ménfőcsanak

Budapest, Hévízi úti Stadion, 13.30 ó. V.: Kovács G.

„Az osztály egyik legerősebb csapatához látogatunk, mindenképpen szeretnénk feljutni az NB II-be. A csapat karakteréből nem szeretnénk engedni, a saját játékunkat akarjuk játszani. Jó meccset várok és mindent megteszünk a győzelemért, de nem lesz könnyű dolgunk” – nyilatkozta Weitner Ádám vezetőedző.

Bicskei TC–Lipót Pékség SE

Bicske, 13.30 ó. V.: Maml.

„Voltak figyelemre méltó eredményei a Bicskének és ők is jól szereplő újoncok, akikben van tartás. Nehéz mérkőzés lesz, mert főleg hazai pályán veszélyesek. A héten is keményen dolgoztak a fiúk, így szeretnénk tovább nyújtani az ötmérkőzéses győzelmi sorozatunkat. Felszabadult játékot várok” – fogalmazott Varga Péter, a szigetköziek vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában