Helyi sport

2019.09.01. 21:24

NB III foci - Döntetlent játszott a Mosonmagyaróvár, Lipót és Ménfőcsanak is

Az Érd-Ménfőcsanak mérkőzésen nem született gól.

kisalfold.hu

NB III Nyugati csoport


5. forduló. 2019. szeptember 1., vasárnap, 16.00: Új! Érd–Ménfőcsanak 0-0, Veszprém–Lipót 1-1, Balatonlelle–Komárom 0-5, BKV Előre–Puskás II 2-1, Mosonmagyaróvár–Bicske 1-1, Nagykanizsa–III. ker TVE 0-3, Sárvár–Fehérvár II 1-0, Hévíz–Pápa 0-2.

Csalódást keltő döntetlen a Bicske ellen


Credobus Mosonmagyaróvár-Bicskei TC 1-1 (0-0)

Mosonmagyaróvár, 700 néző

Vezette: Horváth Patrik

 

Fotó: G&Zs Photo


Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Vadász, Farkas N., Darázs, Dobrovolszki, Czár, Szegi (Jasarevic, 53.), Laki (Kozma, 76.), Mundi (Bakos, 83.), Hamar Á. Vezetőedző: Király József


Bicske: Füstös – Adorján, Nagy T., Molnár V., Varga Z. (Dencinger, 91.), Madarász, Farkas M. (Tornyai, 73.), Erdős, Peinlich (Móri, 64.), Radó D., Rigó G. Szakmai igazgató: Dragan Vukmir


Gólszerzők: Hamar Á. (57.), ill., Vadász (öngól, 86.)


A Credobus Mosonmagyaróvár az NB III 5. fordulójában az újonc Bicskét fogadta a Wittmann Antal Parkban. Eseménytelen első félidő után az 57. percben Jasarevic beadását Mundi fejelte vissza Hamar Ádámnak, aki a kapuba bólintott. A 86. percben a csereként beálló Tornyai 23 méteres lövése Vadászról pattant be a mosonmagyaróvári kapuba. A szervezetten játszó Bicske megérdemelten szerezte meg az egyik pontot a tompán futballozó óváriak ellen.


Király József: - Nem érdemeltünk győzelmet, mert gyengén játszottunk. Sokan mélyen a tudásuk alatt teljesítettek. Csalódott vagyok az eredmény és a mutatott játék miatt is.


Dragan Vukmir: - Büszke vagyok a csapatomra, mert két vereséget követően ma remekül teljesített. Rászolgáltunk a döntetlenre, de akár többet is kihozhattunk volna a mai meccsből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában