Helyi sport

2019.08.18. 22:07

NB III foci - 5-1-re nyert a Mosonmagyaróvár a Komárom ellen - fotók

A Mosonmagyaróvár remekül játszva, több kiemelkedő teljesítménnyel győzött a jó erőkből álló Komárom ellen.

Credobus Mosonmagyaróvár – Komárom VSE 5-1 (1-1)

Mosonmagyaróvár, 600 néző.

Vezette: Jakab Á.


Credobus Mosonmagyaróvár: Heinrich – Bohner, Vadász, Debreceni, Farkas N., Czár, Bakos (Dobrovolszki, 54.), Szegi, Laki, Mundi (Darázs, 61.), Hamar Á. (Kozma, 65.) Vezetőedző: Király József

Komárom VSE: Szabó M. – Módi, Schiller, Végh T., Tóth I., Tóth P., Bán, Katona, Hajba (Kiss K., 71.), Végh B., Koronczai (Kenesei, 63.). Vezetőedző: Bozsik Péter

Gólszerzők: Hamar (10., 61.), Szegi (56.), Laki (73.), Farkas N. (77.), ill., Schiller (36.)


Jó felfogásban kezdte a Komárom elleni mérkőzést a Credobus Mosonmagyaróvár, amely a 10. percben megszerezte a vezetést. A bal oldalról Czár ívelt át a hosszúra egy szabadrúgást, amit Bakos fejelt vissza, Hamar Ádám pedig közelről a hálóban passzolt. 1-0. A 26. percben Hajba indult meg a jobb szélen és a tizenhatoson belül kihagyhatatlan helyzetbe hozta Schillert, aki a jobb alsóba lőtt. 1-1.

A második félidő elején Király József együttese megrázta magát, és gyorsan eldöntötte a mérkőzést. Az 56. percben Szegi lőtt szépségdíjas gólt 16 méterről (2-1), majd öt perc múlva Hamar Ádám duplázott egy beadás után, ami a kapufáról pattant a hálóba. A folytatásban is futószalagon érkeztek a mosonmagyaróvári helyzetek. A 73. percben Dobrovolszki beadását Laki váltott gólra. 4-1. Szegi ennél a támadásnál megsérült, és nem tudta folytatni a játékot, így az óváriak cserelehetőség híján emberhátrányba kerültek. Gólt azonban így is sikerült szerezni. Az i-re a pontot Farkas Norbert tette fel, aki Czár sokadik jó beívelését passzolta a komáromi kapuban. 5-1.

A Mosonmagyaróvár remekül játszva, több kiemelkedő teljesítménnyel ilyen arányban is megérdemelten győzött a jó erőkből álló Komárom ellen.


Király József: - Örülök, hogy ki tudtuk szolgálni a szép számú közönségünket. A gyors vezetés után egy kicsit megtorpantunk, de a második félidőben már felszabadultan futballoztunk. Fontos volt ez a győzelem, amiből remélem, hogy erőt tudunk meríteni a folytatásra.

Bozsik Péter: - Az első félidőben egyenrangú ellenfelei voltunk a Mosonmagyaróvárnak. Az ellenfél jól használta ki a pontrúgásait, ez döntő volt a mai meccsen. 3-1-nél éreztem, hogy már nem fogunk tudni visszajönni a mérkőzésbe.

További megyei csapatokat érintő eredmények:


Balatonlelle–Ménfőcsanak 2-0


BKV Előre–Lipót

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában