Helyi sport

2015.05.11. 11:27

NB II - Tovább robog a Soproni VSE

kisalfold.hu

Soproni VSE-GYSEV–Mezőkövesd Zsóry FC 1–0 (1–0)
Sopron, 1200 néző. V.: Szabó Zs.

SVSE: Halasi – Fazakas, Jovetic, Bobál D., Szabó L. – Holdampf, Deme (Erdélyi, 56.), Kapacina – Horváth P. (Pados, 93.), Zamostny (Pintér A., 83.), Eszlátyi. Szakmai igazgató: Supka Attila.

Mezőkövesd:  Kunsági – Búrány, Dvorschák, Gengeliczki, Sváb – Tajthy, Molnár G., Szeles (Nyilas E., 42.), Baracskai (Balajti, 67.) – Takács P., Máté (Lukács, 79.). Edző: Lucsánszky Tamás.

Gsz.: Zamostny (4.).

4. p:  Szép hazai támadás gördült végig a pályán, Horváth P.–Holdampf–Zamostny összjátékot követően utóbbi 11 méterről a bal alsó sarokba bombázott. 1–0.
Parádésan kezdett a Sopron, nem gondolta senki, hogy több gól nem születik. Az első negyedóra végén Deme remek labdával indította Horváth P.-t, a csatár centikkel lőtt mellé. A 30. percben megismétlődött az előző eset, Deme–Kapacina–Horváth P. összjátékot követően Horváth P. bombáját tolta szögletre a vendégkapus. Az első játékrész utolsó tíz percében előbb Szabó L. mutatta meg, hogy mit tud: 17 méterről oldalról úgy csavart kapura, hogy a labda a bal kapufa sarkát érintve végiggurult a felső lécen. A szünet előtt Kapacina 40 méteres szabadrúgásból lőtt kapura, Kunsági csak nagy bravúr árán mentett szögletre. A második félidő hazai rohamokkal kezdődött. Az 52. percben ismét Kapacina volt elemében, 22 méterről leadott lövésével tornáztatta meg a vendégkapust. A mérkőzés vége felé Horváth P. 13 méterről a bal kapufát találta telibe. A mérkőzés összképét tekintve bátran leírható, nem volt egyenrangú partner a Mezőkövesd. Az SVSE agresszív, lüktető játékára nem talált ellenszert a Mezőkövesd. A vendégek indiszponált, enervált játéka nagy csalódást okozott.

Jók:  Kapacina, Deme, Szabó L., Fazakas, ill. senki.

Supka Attila: – Megérdemelt győzelmet arattunk. Sokat tettünk a sikerért. Több gólhelyzetünk volt, amit nem sikerült gólra váltanunk. Nagyon fontos volt a győzelem a Gyirmót elleni megyei rangadó előtt.

Lucsánszky Tamás: – Hatvan percig nem játszottunk jól, a párharcokat rendre elveszítettük. Ez a hozzáállás elfogadhatatlan. Az utolsó húsz percben görcsösen futballoztunk.
Páder Vilmos

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában