Helyi sport

2019.04.21. 21:04

NB II foci - Hármat lőtt a Vác az ETO-nak, pontot szerzett a Mosonmagyaróvár

kisalfold.hu

Vác FC–WKW-ETO FC Győr 3–1 (2–0)

Vác, 300 néző. V.: Pillók.


Vác: Halasi – Búrány, Görgényi, Szabó N., Hegedűs Cs. – Pintér B., D’urso – Varga Sz., Zsolnai R., Mátyás Zs. (Kákonyi, 61.) – Sóron (Szekszárdi, 87.). Vezetőedző: Horváth Károly.


ETO: Horváth T. – Kovács K., Koszó, Vukaszovics, Tóth D. – Vaskeba (Múcska 75.), Bagi – Szimcsó (Petró, 46.), Madarász, Andrics (Szalánszki, 81.) – Lovrencsics B. Vezetőedző: Herczeg Miklós.


Gsz.: Sóron (5., 77.), Zsolnai R. (9. – 11-esből), ill. Lovrencsics B. (49.).

Kiállítva: Görgényi (86.).


5. p: Sóron közelről a hálóba fejelte a labdát. 1–0. 9. p: Sóron tört be a győriek 16-osára, ám Kovács K. lerántotta, a bíró pedig 11-est ítélt. A labda mögé Zsolnai állt és félmagasan a bal sarokba lőtt. 2–0. 49. p: Lovrencsics közeli lövését Halasi bravúrral hárította, a labda ismét a csatár elé került, aki másodszor közelről a jobb alsó sarokba gurított. 2–1. 77. p: Sóront egyedül kilépett a védők közül, rávezette a kapusra a labdát és 10 méterről a hálóba lőtt. 3–1.

Gyengén kezdett az ETO, s a 9. percre már kétgólos hátrányba került. Később  sorra dolgozta ki a helyzeteket a vendégcsapat, de Halasi remekül védett.


Horváth Károly: – Megérdemelt győzelmet arattunk, amelyhez kellett két extrateljesítmény, Halasi Péteré és Sóron Tiboré.


Herczeg Miklós: – Tompán kezdtünk, gyorsan kétgólos hátrányba kerültünk. Ezután ellenfelünk kapusának nagyszerű teljesítménye akadályozott meg minket a pontszerzésben.


Credobus Mosonmagyaróvár–Zalaegerszegi TE 1–1 (0–0)

Mosonmagyaróvár, 500 néző. V.: kovács j. z.


Mosonmagyaróvár: Somogyi – Kozma, Sziklási, Forgács, Németh Á. (Darázs, a szünetben) – Vágó, Bakos B. – Winkler A. (Jelena, 73.), Nagy I. (Gálfi, 69.), Eszlátyi – Szabó V. Vezetőedző: Király József.


ZTE: Zöldesi – Bolla, Lesjak, Szépe, Bedi – Kocsis G., Kiss M.– Farkas II B. (Devecseri, 83.), Hudák (Bobál G., 57.), Barczi – Novák Cs. (Gajdos, 68.). Vezetőedző: Dobos Barna.


Gsz.: Eszlátyi (57.), Bobál G. (68.).


 56. p: Szabó V. remek labdával ugratta ki a jobb oldalon induló Eszlátyit, aki mintegy tíz méterről a jobb alsó sarokba lőtt. 1–0. 68. p: Bobál középen lefordult a hazai védőkről, majd tizennyolc méterről laposan a jobb alsó sarokba lőtt. 1–1.

Az első félidőben mindkét csapat előtt adódott egy-egy helyzet, de azok kimaradtak. A második játékrészben a lelkesen játszó Mosonmagyaróvár megszerezte a vezetést, az előnyét azonban nem tudta megtartani a bajnokesélyes ZTE ellen. A mérkőzés során nem látszott a két csapat táblázaton elfoglalt helyezése közötti különbség.


Király József: – Sajnálom a játékosaimat, mert a nagyon jó ZTE ellen győzelemre álltunk, és egy figyelmetlenség után kicsúszott a kezünkből a győzelem.


Dobos Barna: – Közel álltunk a győzelemhez, de ma csak egy pontra futotta az erőnkből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában