Labdarúgás

2020.09.13. 07:51

NB II foci – Gyirmót FC Győr-DEAC 3-0 – fotók

Szatmári után Heffler és Nagy P. is bevette a debreceniek kapuját.

kisalfold.hu

Fotó: Nagy Gábor

GYIRMÓT FC GYŐR–DEBRECENI EAC 3-0 (3-0)

Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion, 300 néző. Vezeti: Kovács Imre (Máyer Gábor, Ország Péter)

Gyirmót: Rusák – Major, Hudák, Széles, Szegi – Nagy P., Lázár P., Szatmári – Herjeczki, Varga B., Heffler. Vezetőedző: Csertői Aurél.

DEAC: Acsádi – Sándor, Rezes, Spitzmüller, Urbin, Belényesi, Takács P., Balogh K., Szabó K., Nagy K., Burai. Vezetőedző: Balogh Pál.

Gólszerző: Szatmári (9'), Heffler (24'), Nagy P. (40')

 

Percről percre:

90+1. perc: Simon A. küzd meg a labdáért, majd tíz méterről laposan a bal alsó felé lő: Adácsi megfogja a kísérletet.

90. perc: Két perc a ráadás.

87. perc: Szatmári jobboldali szöglete után Adácsi kivédi Lázár erős lövését, a kipattanót Nagy Kristóf lövi a hálóba, ám a kapust zavarta a gólvonalon álló gyirmóti játékos, így les miatt kifelé jár a szabadrúgás.

85. perc: Szatmári passza nem jó Simonnak, de a védőről mégis az imént becserélt gyirmóti játékoshoz kerül a labda. Simon húsz méterről lő, a blokkról pattan a labda a kapushoz.

81. perc: Mindkét csapat kihasználja az utolsó cserelehetőségét: Burai helyére Kiss Bence érkezik a vendégeknél, Herjeczki helyére pedig Nagy Kristóf a hazaiaknál.

80. perc: Szegi becsúszva ment Urbin elől a tizenhatoson belül.

78. perc: Varga B. helyére Simon András érkezik a hazaiaknál.

75. perc: Varga Barnabás látványosan lerántja az ellenfelét, ezzel kiérdemli a sárga lapos figyelmeztetést.

73. perc: Cserél a Gyirmót: Nagy P. helyére Vass Ádám érkezik.

71. perc: Szatmári baloldali beadását Varga B. fejeli kapu mellé.

67. perc: Heffler N. baloldali szabadrúgását Varga B. fejeli kapu mellé. Rezes helyére jön Székely Dávid a vendégeknél.

62. perc: Nagy P. adja el a labdát a félpályánál, a kiugró Urbin ismét lesen kapja a labdát. Nem hagyja szó nélkül, a játékvezető pedig kioszt neki egy sárga lapot.

60. perc: Két percen belül másodszor kapja lesen a labdát Urbin.

58. perc: Rusáknak kell védenie Urbin lövését.

53. perc: Takács P. 17 méterről lövi a labdát a kapu jobb oldala mellé.

47. perc: Szegi íveli a labdát éles szögből kapura, Adácsi kiejti, a hosszú oldalon viszont szabálytalanság történik, így kifelé jár a szabadrúgás.

46. perc: Szabó Kornél helyére Nagy Zoltán állt be a vendégeknél. Folytatódik a játék.

45. perc: Félidő.

44. perc: Szegi baloldali beadását Varga B. a kapunak háttal állva fejeli kapu fölé.

40. perc: Remek gyirmóti akció végén Szatmári tüzel 13 méterről, Acsádi ezt még védeni tudja, a kipattanóra ketten is érkeznek, végül Nagy Patrik vágja a labdát a hálóba. 3-0.

30. perc: Heffler marad lenn egy kemény belépő után a gyirmóti térfélen, a játékvezető előnyszabályt mutat, így Szatmári kerül helyzetbe, lapos, erős lövését pedig Acsádi védi. A szabálytalan Takács utólag kap sárgát.

24. perc: Nagy K. buktatásáért jár szabadrúgás a DEAC-nak a tizenhatos elől. Takács lövése a sorfalat találja el, a kipattanót pedig megszerzi Herjeczki. Öt támadó egy védővel szemben: Heffler kapja Herjeczki passzát, és a védője szorításában a bal alsóba gurít. 2-0. Egészségügyi szünet következik.

21. perc: Baloldali gyirmóti bedobás után középről Szatmári emeli a labdát a kapu fölé.

20. perc: Vargát rántják le a bal szélen, így szöglettel felérő hazai szabadrúgást jöhet. A lapos próbálkozást kivágják a debreceniek.

17. perc: Lázár P. jobboldali beadását szögletre fejelik ki a védők.

15. perc: Labdát veszít a saját térfelén a DEAC, Szatmári rövid labdavezetés után Herjeczkit szökteti, ő egy csellel egy védőt becsap a tizenhatoson belül, de egy másik sötétmezes játékos szögletre tud tisztázni előle.

9. perc: Vezet a Gyirmót! Varga B. passzol a tizenhatos előteréből Szatmárinak, aki egyet tol a labdán, és 13 méterről a kapu bal oldalába lő. 1-0.

3. perc: Rezes próbál kapura fejelni 14 méterről, de Rusák résen van.

1. perc: A feketében játszó DEAC kezdi a meccset, a gyirmótiak a szokásos sárga mezben játszanak ma.

Előzmények:

Igazából nem nagyon szeretem ezeket a szüneteket, megtörik a bajnokság ritmusát. Semmi extra nem történt a felkészülésünk során, ugyanúgy edzettünk, gyakoroltunk, ahogy korábban is. A mérkőzést már nagyon várjuk a DEAC ellen. Hazai környezetben nem lehet más célunk, mint megszerezni mindhárom pontot – mondta Csertői Aurél, vezetőedző.

A klub vezetése azt kéri a szurkolóktól, hogy a vasárnap mérkőzéstől kezdődően mindenki szájmaszkban érkezzen a stadion területére, amit a mérkőzés ideje alatt is használjanak, illetve lehetőségükhöz mérten tartsanak egymástól 1,5 méter biztonsági távolságot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában