Helyi sport

2019.09.02. 15:28

NB II foci - ETO-Vasas 2-0 - Győzelem és harmadik hely a tabellán + fotók a meccsről

Andric góljával az ETO szerezte meg a vezetést. Szimcso az első félidő végén növelte az előnyt.

kisalfold.hu

Merkantil Bank Liga Labdarúgó NB II., 7. forduló

WKW ETO FC Győr - Vasas FC 2-0

Győr, ETO Park

Jv.: Erdős (Ring, Király)


ETO: Horváth T. - Kalmár, Vashkeba (Hidi M. 70'), Bagi, Szánthó, Vári, Andric (Horváth Z. 75'), Szimcso, Vukasovic, Charizopulos (Borbély 82'), Kovács K. Vez. edző: Boér Gábor.


Vasas: Rados - Szivacski, Tóth B., Birtalan (Balajti 57'), Daróczi (Rétyi 57'), Szatmári, Kovács M., Király B., Hinora, Hajdú, Viczián. Vez. edző: Szanyó Károly. 


Gólszerző: Andric (25'), Szimcso (38').

Sárga lap: Szánthó (77'), Vukasovic (77'), ill. Birtalan (40'), Rétyi (77').

NB II foci - ETO-Vasas



Boér Gábor: – Az első félidőben olyan játékot produkáltunk, amit meg kell becsülnünk, bár megtartani nem lesz egyszerű. Elértük a célunkat, már a saját térfelén elfojtottuk a Vasas játékát. Nyilván ezt nem lehet egész mérkőzésen végig bírni. Megemelem a kalapom a fiúk előtt.


Szanyó Károly: – Minden meccsen ajándékozunk gólt, gólokat az ellenfélnek. Rendezni fogjuk a sorainkat.

1. perc

Zöldben az ETO, ők kezdik a meccset. A Vasas ma piros-kékben játszik. 

3. perc

Hinora vagy 30 méteren keresztül vezeti a labdát, majd 17 méterről, középről kapura lő laposan. Horváth védi a kísérletet. 

9. perc

Egy előre ívelt győri labda után az angyalföldi kapus késve mozdul, így Vashkeba odaér és elpöcköli a labdát. 

13. perc

A meccsben eddig a legszimpatikusabb, hogy a két tábor néha a másik csapatot is buzdítja. A pályán eddig túl sok izgalmas dolog nem történt.

17. perc

Andric szögletét kifejelik, épp Vashkeba elé, ő egyből visszafejlei az ötös sarkához a labdát, Szánthó pedig 4 méterről egyből kapura lő. Egy vendég játékosról kerül az alapvonal mögé a labda, újabb szöglet jöhet. Ez a sarokrúgás viszont már nem veszélyes.

21. perc

Andricot rúgják fel 22 méterre a Vasas kapujától. A szabadrúgás Szánthó lövi el, kapu mellé.

24. perc

Hajdú jobboldali szabadrúgását Birtalan csúsztatja kapura, Horváth résen.

25. perc

Megszerzi a vezetést az ETO. Vashkeba passzát a jobb oldalon Andric átveszi, tol rajta egyet, és 12 méterről a rövid alsóba lő. Rados csak beleérni tud, hárítani nem. 1-0.

33. perc

Vashkeba kap labdát a tizenhatos előterében, jobb oldalon. A beívelését Bagi fejeli a kapura az ötösről, pontosabban kapu fölé. 

38. perc

A saját térfelén szerez labdát az ETO, az előre ívelt labdára remek ütemben lép ki Szánthó a jobb oldalon. A lapos bepasszra Szimcso érkezik, és az ötösről a védőjét megelőzve a hálóba lő. 2-0.

40. perc

Birtalan tapossa meg Kalmárt. Sárga lap jár ezért.

45. perc

Szánthó 25 méterről elvégzett szabdrúgása a bal felső felé tart, Rados kezéből ugyan elsőre kicsúszik a labda, de másodjára már biztosan fogja a kapus. 

45+1. perc

Egy perc a ráadás. Ez le is pereg, kétgólos győri előnynél vonulnak pihenőre a csapatok.

46. perc

Folytatódik a meccs. Csere nem volt a félidőben.

49. perc

Feljebb tolja a védekezését az ETO, ennek köszönhetően eddig csak egyszer került a az ETO térfelére a Vasas a második félidőben.

53. perc

A győri kaputól 32 méterről íveli be a szabadrúgást Király, szögletre csúsztatja a labdát Vukasovic. A szöglet után Viczián fejel az ötörsről, kissé a kapu fölé.

57. perc

Birtalan és Daróczi hagyja el a pályát, Rétyi és Balajti jön a pályára. 

59. perc

Szivacski jobboldali beadását szögletre menti a túloldalon Kalmár.

63. perc

Rövidpasszos játék az ETO-tól a Vasas tizenhatosán belül, végül Szánthó lő az ötös bal sarkáról. Egy bevetődő védőt talál el. 

68. perc

Hinora kap labdát a tizenhatos előterében, egy csel után akár helyzetbe is kerülhetne, de Vári végül szerelni tudja. 

70. perc

Cserél az ETO: Vashkeba helyére Hidi M. Sándor jön.

75. perc

Andricot kell ápolni a félpályán. Végül az ő helyére jön Horváth Zoltán. 

77. perc

Szánthó és Rétyi kap sárgát egy kis emberkedés után. Meg Vukasovic is. A dolog előzménye egy Rétyi-Kovács ütközés volt, ami után a győri játékos a gyepen maradt.

81. perc

Hajdu baloldali beadását Kovács Milán fejeli a győri kapu mellé. 

82. perc

Charizopulos-Borbély csere az ETO-ban.

84. perc

Büntetőt lőhet az ETO. A tizenhatoson belül Horávth Z. lábát rúgja el Viczián. 

85. perc

A 11-eshez Horváth áll oda, és nagyon csúnyán fölé lövi.

90+1. perc

Három perc a ráadás. 

90+2. perc

Balajti pörgeti el a labdát jobbról a bal kapufa mellett. 

90+3. perc

Jobboldali vendégbeadás után Balajti fejeli el Hinora lábáról a labdát. Fél perccel később Erdős hármas sípszava véget vet a meccsnek. A két tábor kölcsönösen buzdítja még egyszer búcsúzóul a másik csapatot. 

_%%_Előzmények - ˝Komoly rangadó következik az életünkben, a Vasas csapatát fogadjuk hétfőn. Mondanom se kell, hogy kizárólag a győzelemmel lennénk elégedettek. Igaz, hogy egy nagyon jó gárda érkezik hozzánk, tele több jó minőségű futballistával, de úgy gondolom, nekünk is vannak minőségi játékosaink. Tudom, hogy milyen elszántak a srácok, nagyon fontos lenne most a siker! Nyilván, mindig, minden csapatnak fontos, de most ez ránk nézve hatványozottan igaz. Ez és a nagyon komoly bizonyítási vágy dolgozik mindenkiben. Bízom benne, hogy megfelelőképpen fel tudtunk készülni az összecsapásra és bízom abban is, hogy mindenki átérzi ennek a derbinek a jelentőségét. Várom azt, hogy már hétfő este 8 óra legyen és remélem, hogy nagyon sok szurkolónk is ki fog látogatni és buzdítani fogja a csapatot. Erre nagyon nagy szüksége van a fiúknak, és tudom azt, hogy meg is fogják hálálni jó és odaadó játékkal. Bízom benne, hogy ez tud eredményességgel is párosulni majd˝ - nyilatkozta Boér Gábor az eto.hu-nak. A mérkőzést online követhetik 20 órától ebben a cikkben, illetve az M4 Sport is közvetíti a találkozót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában