Helyi sport

2019.08.11. 17:20

NB II foci - ETO győzelem, kikapott a Gyirmót - fotók az ETO meccsről

A Merkantil Bank NB II 3. fordulójában vasárnap a WKW ETO FC Győr a Tiszakécskét fogadta, a Gyirmót FC Győr a Siófokhoz látogatott.

kisalfold.hu

WKW ETO FC Győr–Duna Aszfalt Tiszakécske 2-1 (1-0)

Győr, ETO Park, 19 ó. V.: Szőts.

NB II foci - ETO-Tiszakécske




Siófok–Gyirmót FC Győr 2-1 (2-1)

Siófok, 19 ó. V.: Farkas T.


Előzmények - A rajt után sűrű a menetrend a másodosztályban, egy hét alatt három mérkőzést tudnak le a csapatok. A hétközi győri derbin hazai győzelem született, az ETO így a jó folytatás, a Gyirmót pedig a javítás szándékával léphet pályára vasárnap.


WKW ETO FC Győr–Duna Aszfalt Tiszakécske

Győr, ETO Park, 19 ó. V.: Szőts.


„Mindenekelőtt szeretnék köszönetet mondani a közönségünknek, nemcsak szép számban látogattak ki, hanem olyan hangulatot teremtettek, amelyben már rég volt részünk másodosztályú mérkőzésen, és bízom benne, hogy ez a szezon során csak fokozódni fog. Szerdán jó eredményt értünk el, de a játékunk közel sem volt tökéletes. Szeretnénk előrelépni ezen a területen, de csak és kizárólag úgy, hogy az eredményesség nem csorbulhat. Óva intenék mindenkit attól, és ezt megtettem az öltözőben is, hogy könnyűnek ítélje meg az előttünk álló feladatot, és ezt nemcsak azért mondom, mert az ellenfelünk is hat ponttal kezdett, hanem azért, mert egy olyan együttes érkezik hozzánk, amely előszeretettel a védekezésre helyezi a hangsúlyt, és megpróbálja az ellenfél játékát elrontani Éppen ezért még jobb játékra lesz szükségünk, hogy itthon tartsuk a három pontot. Természetesen csak és kizárólag a győzelemmel lennénk elégedettek."


Siófok–Gyirmót FC Győr

Siófok, 19 ó. V.: Farkas T.


Gyirmóton két új játékos érkezését is bejelentették: Herjeczki Kristóf és Májer Milán érkezett egy évre kölcsönbe a Budapest Honvéd FC-től.


„Az ETO ellen rengeteg támadásunk volt, de azokat nem tudtuk befejezni, hiányoztak a jó egyéni villanások – kezdi Csertői Aurél, a Gyirmót FC Győr vezetőedzője. – A játékunkkal önmagában nem volt baj, ám egy kicsit még agresszívebbnek kell lennünk. Hogy Siófokon is Pálfi kezd-e a kapuban? Erre a kérdésre még nem tudok válaszolni. A kapusé bizalmi poszt, kérdés, hogy a csapat mennyire bízik meg a játékában. Siófokon az eddigieknél többet kell nyújtanunk, ha eredményesek akarunk lenni. Mindenkire számíthatok a mérkőzésen.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában