Labdarúgás

2020.08.05. 10:58

NB II foci – Szentlőrinc-Gyirmót – 2-0 – fotók a helyszínről

A hétvégi rajtot követően újabb mérkőzésekkel folytatódott a Merkantil Bank Liga. A Gyirmót vereséget szenvedett.

kisalfold.hu

SZENTLŐRINC SE–GYIRMÓT FC GYŐR 2–0 (1-0)

Kozármisleny, Kozármislenyi Stadion. Vezeti: Németh Ádám (Kis Zoltán, Máyer Gábor)

Szentlőrinc SE: Slakta – Molnár R., Havas, Dulló, Nagy B. – Kapronczai, Hleba, Fröchlich – Harsányi, Kondor, Luka. Vezetőedző: Marián Sluka.

Gyirmót FC Győr: Rusák – Major, Hudák, Széles I., Hajdú Á. – Vass Á. – Nagy P., Lázár – Heffler – Herjeczki, Szatmári. Vezetőedző: Csertői Aurél.

A labdarúgó NB II 2. fordulójában az újonc Szentlőrinc megállította a bajnokságot egy fölényes hazai győzelemmel kezdő Gyirmót FC Győrt Kozármislenyben. A találkozón a hazaiak játékosa Sili Luka került főszerepbe, aki gólja mellett egy büntetőt is kiharcolt. Ezzel pedig 2–0-ra nyert a baranyai gárda.

90. perc – Vége a mérkőzésnek.

69. perc – Növelte előnyét a Szentlőrinc! Silit buktatta Lázár a büntetőterületen belül, a játékvezető pedig kis habozás után a tizenegyespontra mutatott. A labda mögé Hleba állt, aki a bal felsőbe bombázott. 2–0

45. perc – Félidő.

34. perc – Baloldali sarokrúgást követően hatalmas kavarodás alakult ki a Gyirmót ötösén belül. A nagy tömegben Luka találta meg a labdát, és kotorta a kapuba a játékszert. 1-0

 

Előzetes

A Gyirmót villámrajtot vett vasárnap a Csákvár ellen: Heffler triplájával gyorsan eldöntötte a három pont sorsát. A Csertői-alakulat ezúttal az újonc Szentlőrinc ideiglenes otthonába, Kozármislenybe látogat a három pontért.

„Hétvégén, úgy gondolom, fegyelmezetten játszottunk, mi rúgtuk az első gólt és jobbak is voltunk az ellenfelünknél. A Szentlőrinc agresszív, gyors játékot játszó, rendkívül harcos csapat, így nagyon masszívnak kell lennünk védekezésben és jól kell sáfárkodni a helyzeteinkkel. Emellett még bátrabb játékot várok a csapatomtól – mondta Csertői Aurél. – Több csapaton is látszik a hosszú kihagyás, de nem lehet erre a formára fogni, egyszerűen nyerni kell. Hét meccset kell lejátszanunk egy hónap alatt, ami rengeteg, ezért fontos lesz a regeneráció és a rotálás. Vogyicska Bálint megsérült, így már most akad problémánk, de ezt a hetet túl kell élni.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában