Helyi sport

2015.05.17. 14:33

NB II - A Gyirmót hazai pályán kapott ki a Soprontól - fotók

A Gyirmót végig fölényben játszott, de a támadójátékába sok hiba csúszott, miközben a soproniak egy rögzített szituációt követően gólt tudtak szerezni.

kisalfold.hu


Hiába tett meg mindent a pontszerzés érdekében a hazai együttes, nem járt sikerrel, és szeptember közepe óta először kapott ki a bajnokságban, így két fordulóval a szezon vége előtt két pontra csökkent az előnye a döntetlent játszó Békéscsabával szemben a második helyen.


Megyei rangadó az NB II-ben: Gyirmót FC Győr - Soproni VSE-GYSEV 0–1 - fotók: Bertleff András



GYIRMÓT FC GYŐR–SOPRONI VSE-GYSEV 0–1 (0–1)


Győr-Gyirmót, 1600 néző. V: Kovács J. Zoltán (Kiss Zoltán, Vígh-Tarsonyi Gergő)

GYIRMÓT FC GYŐR: Somogyi Cs. – Nagy S., Balog Z., Lázár P., Fejes J. – Madarász (Szegi, 83.), Papp K. – Gyurján (Lengyel D., 62.), Magasföldi, Beliczky – Oross (Bobál G., 51.)

SOPRONI VSE-GYSEV: Halasi – Fazakas, Jovetics, Bobál D., Szabó L. – Holdampf – Horváth P. (Pados, 67.), Deme, Kapacina (Erdélyi, 55.), Eszlátyi (Baranyai N., 83.) – Zamostny

GÓLSZERZŐ: Horváth P. (0–1) a 34. percben


Galéria kép

MESTERMÉRLEG

SISA TIBOR,: – Sok mindenre számítottam, de arra nem, hogy a huszonegyedik veretlen mérkőzés után megszakad sorozatunk. A gól után a soproniak közönsége belehajszolta a csapatot egy lelkes, foggal-körömmel történő játékba, és ezzel a vendégek megnyerték a találkozót.

SUPKA ATTILA: – Számítottunk rá, hogy nehéz meccs lesz, ez be is igazolódott. Tudtuk a hazaiak hibáit, és készültünk is ezekből. Ez sikert eredményezett. Az első játékrészben jól játszottunk, a másodikban azonban küzdelmesen sikerült lereagálnunk a rendszeresen felívelt labdákat a hazaiak támadásánál. Megérdemelten nyertünk.

A tabellát ide kattintva tekinthetik meg! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában