Labdarúgás

2020.09.13. 07:56

NB II foci – Csató Sándorral a kispadon: Kazincbarcika-ETO 0-5

Az ETO Kazincbarcikára látogatott vasárnap.

kisalfold.hu

Fotó: eto.hu

Kolorcity Kazincbarcika SC-WKW ETO FC Győr 0-5 (0-0)

Kazincbarcika, Pete András Stadion. Vezette: Nagy N. (Varga G., Rózsa D.).

Kolorcity Kazincbarcika SC: Horváth L. – Fótyik, Németh T. (Mitruscsák 61'), Majzik., Tóth L., Tóth B., Mikló, Toma, Bereczki., (Oldal 61') Farkas A., Kelemen (Borbély (65'). Vezetőedző: Vitelki Zoltán.

WKW ETO FC Győr: Gundel-Takács – Kovács K., Lipták, Temesvári, Fejes (Kerkez 69'), Bagi, Berki, Májer (Kiss M.59'), Szimcso, Erdei (Vankó 78'), Priskin. Vezetőedző: Csató Sándor.

Gólszerző: Priskin (49', 54'), Berki (72'), Lipták (89', 91')

Sárga lap: Toma (44'), Fótyik (47'), Horváth L. (52'), Kelemen (58') illetve Szimcsó (11'), Berki (41'), Lipták (45')

Itt visszanézheti a meccset:

Csató Sándor vezetőedző: – Tíz napja kaptam a felkérést, az első néhány nap az ismerkedés időszaka volt. Ami hátráltatott minket, az a sok sérülés, néha voltak létszámgondjaink, de ennek ellenére, amit elgondoltunk és elterveztünk, azt meg tudtuk csinálni. Megpróbáltunk minden lehetséges információt összegyűjteni leendő ellenfelünkkel kapcsolatban, egy nagyon harcos csapatról beszélünk, akik hazai pályán még nem szerepeltek olyan jól, ezért biztos, minden erejükkel azon lesznek, hogy megszerezzék az első hazai győzelmet, mi ezt szeretnénk megakadályozni. Pontot vagy pontokat kell szereznünk, hiszen az elmúlt időszak nem úgy alakult, ahogy azt mindenki szerette volna. A hiányzók ellenére bízom benne, hogy ütős csapatunk lesz a hétvégén, és győztesen térünk haza Kazincbarcikáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában