SZESE röplabda

2020.03.09. 12:21

Nagy csatákban idegenbeli győzelmek

kisalfold.hu

PTE-PEAC–SZESE Győr 1:3 (26, -22, -22, -26)

Pécs, NB II-es női mérkőzés, 50 néző. V.: Kiss Z., Hegedüs.

SZESE: Hirni, Lakatos R., Huber, Juhász V., Tóth L., Sinai. Vezetőedző: Szamosi Balázs.

Minden szett szorosan alakult a lányok pécsi fellépésén, ahol kiélezett küzdelemben 1–0-ról sikerült fordítanunk. Az utolsó játszmában a házigazda PEAC 24–16-ra vezetett, nyolc (!) szettlabdát hárítva innen sikerült fordítanunk, s egy „őrült” mérkőzésen begyűjtenünk a három pontot.

Szamosi Balázs: – Óriási csatában sikerült nyernünk, hatalmas hullámvölgyet leküzdve. Megérdemelt a győzelmünk, mert menet közben is kellett változtatnunk a stratégián és túl tudtunk lépni a saját hibáinkon. Mindenki hozta azt az extrát a saját posztján, amiért szeptember óta edzünk.

TFSE–SZESE Győr 1:3 (-21, 21, -25, -19)

Budapest, NB II-es férfimérkőzés, 40 néző. V.: Szabó Zs., Hegedüs.

SZESE: Falvay, Lengyel, Földes, Gyuris, Tigyi, Csank, Bicskó (liberó). Csere: Sebestyén, Bellovicz. Vezetőedző: Fehér Tibor.

Hiányos felállásban utazott a fővárosba férficsapatunk, ugyanis többen betegség és sérülés miatt nem álltak Fehér Tibor rendelkezésére. A mieink óriási csatában, harcos játékkal bizonyították, hogy hatalmas hitük és akaraterejük van. Végig fej fej mellett haladtak a csapatok, ám a hosszú labdamenetekkel tarkított mérkőzés végén mi örülhettünk, s továbbra is őrizzük harmadik helyünket a rájátszásban.

Fehér Tibor: – Jelentős lépést tettünk az érem felé, de nem elégedhetünk meg a teljesítményünkkel és folytatnunk kell a megkezdett munkát. Örülök, hogy a fiatal Sebestyén Márton már nem csak csereként, de a harmadik szettől kezdőként is jól játszott és hozzátett a mérkőzéshez. Gratulálok a fiúknak!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában