Helyi sport

2018.11.27. 10:54

Megyei testnevelőket jutalmaztak

A Győr-Moson-Sopron Megyei Diáksport Egyesület megtartotta év végi testnevelői kitüntető ünnepségét és nyugdíjas-találkozóját.

kisalfold.hu

Az esemény kezdetén megemlékeztek az idén elhunyt Vámos Ferencről, aki korábban az egyesület vezetőségi tagja volt.


A rendezvényen részt vett Balogh Gábor korábbi olimpikon, aki az országos szövetség elnöke. Üdvözlő szavaiban külön gratulált a díjazottaknak, és részükre átadta az elismerés jeleként az emlékplakettet.

Rácz József megyei elnök az egyesület idei tevékenységét összegezte, amiből kiderült, hogy ilyen eredményes éve az egyesületnek ritkán van. Országosan 16 első helyet szereztek a diáksportolók és az Európai Diáksport Naphoz kapcsolódó rendezvényre megyénk a második legnagyobb intézményi létszámmal nevezett és készített programokat.

A kitüntetettek csoportja a győri ünnepség után.

Az idén 13 testnevelő kapott elismerést, akik évek óta tartó magas színvonalú munkájukkal szolgáltak rá erre a díjra: Storcz Katalin mosonmagyaróvári, Bálintfi István hegyeshalmi, Dóra György és Galambos Ferenc soproni, dr. Regéczyné Komjáti Éva sopronhorpácsi, Nagy Szabolcs csornai, Horváth-Szalai Zoltán fertőszentmiklósi, Földing Ottó és Farnady Ernő győri, Szurics Péter győrasszonyfai, Varga Adrienn gyömörei, Budai Erika kapuvári és Dömötör Csaba enesei testnevelők.


Srágli Dezsőné mihályi iskolaigazgató a testnevelés ügyének támogatásáért, a Kisalföld sportrovata pedig a diáksport népszerűsítéséért kapott díjat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában