asztalitenisz

2019.11.05. 09:33

Megyei páros a dobogón

Celldömölkön rendezték a Vörsas-kupa országos asztalitenisz versenyt, ahol hazánk szinte összes nagy egyesülete képviseltette magát.

Németh Richárd

A rangos tornán hatvan sportoló indult, s köztük volt a Győri Elektromos VSK asztaliteniszezője Lung Dániel is, aki párosban a mosonmagyaróvári Kramarics Gergővel indult. A két megyei sportoló szépen szerepelt a versenyen és az előkelő harmadik helyen végzett.

„Először játszottunk együtt Gergővel párosban és nagyon jól éreztük egymás játékát. Kicsit nehezen lendültünk bele, de aztán egyre jobban teljesítettünk, míg végül az elődöntőben legyőzött minket az első kiemelt Fazekas-Kriston duó, amely hazai pályán játszhatott. Ellenük is pariban voltunk, ami biztató jel a folytatásra nézve, Gergővel pedig megbeszéltük, hogy párosban együtt folytatjuk a szereplést” – mesélte a győri sportoló.

Lung egyéniben a legjobb nyolc között végzett, s a sors iróniája, hogy a főtábla első körében pont Kramarics Gergő ellen kellett játszania.

„Két kört sikerült nyernek, de végül utamat állta a volt válogatott Vitsek Iván, aki nagyon jó formában játszott ezen a tornán. Összességében elégedett vagyok a szereplésemmel, bár egyéniben talán némi hiányérzet van bennem az Iván elleni mérkőzésemmel kapcsolatban” – fogalmazott Lung Dániel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában