Helyi sport

2018.06.08. 18:40

Megyei foci - Soproni támogatás az SVSE-nek feltételekkel: adósságmentesség

Az SVSE vezetői szeretnék, ha az NB III-ban indulhatnának.

Ebben az ügyben még nem szólalt meg a soproni önkormányzat, amely csütörtökön közleményt adott ki. Ebben egyebek mellett az áll, a város abban az esetben támogatja tovább az SVSE labdarúgócsapatát, ha az minden feltételnek megfelel az NB III-as indulást illetően.


A közlemény szövege így hangzik: 


„Sopron önkormányzata elkötelezett a város sportéletének támogatása mellett.


Önkormányzatunk az SVSE labdarúgócsapatát a sikeres NB III-as szereplés érdekében – a korábbi magasabb osztályhoz hasonlóan – továbbra is évi 25 millió forinttal és a városi stadion ingyenes használatával kívánja támogatni. Ennek feltétele, hogy az SVSE ügyvezetése június 15-ig mutassa be az önkormányzatnak azokat a dokumentumokat, amelyek alapján kijelenthető, hogy a klubnak nincs adóssága. Az NB III-as bajnokságban elindulhatnak, valamint a 2018/2019-es bajnoki év szerepléséhez a pénzügyi fedezet rendelkezésre áll. Bízunk abban, hogy az SVSE ügyvezetése biztosítani fogja az NB III-as induláshoz szükséges feltételeket annak érdekében, hogy ne szűnjön meg a soproni csapat."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában