labdarúgás

2020.06.27. 12:45

Megyei foci – Öt csere lehet a megyei első osztályban

Az amatőr klubok számára fontos, nevezésekkel, átigazolásokkal kapcsolatos idény előtti tudnivalókról osztott meg információkat hivatalos honlapján (gyor.mlsz.hu) az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatósága.

kisalfold.hu

Fotó: Illusztráció/pixabay.com

Az idény a tervek szerint ebben az évadban is a Magyar Kupa megyei selejtezőivel kezdődik augusztus 8–9-én. A megyei első, másod- és harmadosztályú felnőttbajnokságok várható rajtja: augusztus 15–16.

A versenyekre természetesen nevezni kell. A 2020/2021-es idény nevezési határideje felnőtt- és utánpótlás-bajnokságok esetében 2020. július 3., péntek, 12 óra. A nevezési dokumentumokat idén is elektronikusan kell benyújtani az ifa.mlsz.hu ügyviteli rendszerben. Fontos, hogy a nevező sportszervezetnek az MLSZ (központ, megyei igazgatóság) felé ne legyen tartozása.

Változás a tavalyi szezonhoz képest, hogy a felnőtt megyei I. osztályban öt csere lehetséges, az U19-es korosztályban szerepeltethető játékosok korosztálya pedig egy évvel bővült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában