foci&sör

2020.09.10. 08:46

Megyei foci – Jövő nyárig tiltották el a Károlyházán sörrel locsoló játékost

Döntés született a hétvégi, Károlyháza–Máriakálnok megyei II. osztályú bajnoki mérkőzésen a bírót sörrel lelocsoló játékos ügyében.

Szeitz Tibor

Fotó: Illusztráció/pixabay.com

Az MLSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóságának fegyelmi bizottsága Péli Ádámot 2021. június 30-ig minden, labdarúgással kapcsolatos tevékenységtől eltiltotta. A futballista azért kapott ilyen súlyos büntetést, mert ahogy megírtuk, a már lecserélt hazai futballista átöltözve az oldalvonal mentén állva előbb szidalmazta, majd sörrel arcon öntötte a játékvezetőt. Ezt követően beugrott a játéktérre, ahol polgárőrök fékezték meg, majd a találkozó félbeszakítása után a már levonuló egyik asszisztenst vállal meglökte.

Bár a megyei igazgatóság versenybizottsága még nem tárgyalt a félbeszakított bajnoki találkozóról, mivel az 0–4-es állásnál, s a mérkőzés nyolcvanadik percében történt, a testület várhatóan a pályán elért eredményt hagyja majd jóvá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában