Helyi sport

2019.07.31. 11:56

Megyei foci - Edzőváltások a megyében

A Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályra készülő csapatoknál több helyen is változtattak az edzői posztokon.

kisalfold.hu

Az újonc Abdánál a csapatot bajnoki címig vezető Gulyás Imre vezeti tovább a csapatot az élvonalban is. A tavaly negyedik Bácsánál a korábbi válogatott Korsós György folytathatja a megkezdett munkát, míg Beleden idén is Lenzsér Zsolt készíti fel az együttest. Csornán a bajnokság vége előtt távozott Marton Miklós vezetőedző. A folytatásban a szezon utolsó három meccsén a csapatot irányító Horváth Rudolf lett az új tréner.


Gönyűről távozott Horváth Péter, helyette Kertész Balázs lett a régi-új edző, míg a Gyirmót II-nél idén is Tóth Norbert ülhet a kispadon. Győrszentivánon a búcsúzó Zsédely Attila helyett Horváth Dénes érkezett.


Jánossomorján Varga Róbert, Kapuváron Balog Zoltán, Nyúlon Mondovics Dávid, Öttevényen Gyurmánczi Attila, míg Pannonhalmán továbbra is Pék László irányítja a szakmai munkát. Az SC Sopronnál Takács Gábor vette át a stafétát Ágoston Zsolttól, míg a SFAC 1900-nál Katona Sándor lett az új tréner. A Vitnyéddel feljutó Csermelyi Imre szintén megőrizte helyét a csapatnál.

Illusztráció/pixabay

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában