kiütés

2019.10.09. 10:14

Megyei foci – 22 gólos bőnyi siker a Nagyszentjános ellen

Hétvégén kiütéses, 22–0-ás győzelmet aratott a megyei másodosztályú Bőny, amely a Nagyszentjános vendégeként nyert.

Németh Richárd

Fotó: Illusztráció/pixabay

„Nagyon készültünk a szomszédvári rangadóra. Az első hét fordulóban nyertünk a bajnokságban, de az előző fordulóban otthon kikaptunk a Koroncótól, így mindenképpen javítani szerettünk volna. Mindent beleadtunk, tiszteltük az ellenfelet és alázattal játszottunk. A nagyszentjánosiak előtt is le a kalappal, mert a végén sérülés miatt nyolc játékossal fejezték be a találkozót, de nem adták fel – kezdte Zobák Csaba, a bőnyiek játékos-edzője. – Történelmi siker ez a klub életében. Huszonkét gólos győzelem még nem fordult elő korábban és az sem mindennapi, hogy tíz gólt lő egy játékos. Tóth Ferencet pont ezért hoztuk vissza.”

A tízgólos Tóth nemrég igazolt vissza Bőnybe, ahol szerinte profi körülmények közt készülhetnek. A támadó elégedetten értékelte saját teljesítményét is.

„Sosem lőttem még tíz gólt egy meccsen, eddig hét volt a legtöbb. Csodálatos érzés volt. Maximalista vagyok, mindig annyit szeretnék lőni, amennyi a mérkőzésben van. Eddig nagyon extra ez a szezon, kilenc mérkőzés után még nem álltam huszonöt góllal a táblázaton – mesélte a támadó. – Szeretném, ha megnyernénk a bajnokságot és fogadásból a hatvan gólt tűztük ki célnak közösen Nyári Ádámmal, de egyénileg nem volt különösebb célom. Egy biztos, ez a mérkőzés örök élmény marad számomra” – nyilatkozta Tóth Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában