Helyi sport

2016.10.26. 14:54

Magyar Kupa meccs - Koroncó-Ferencváros 0-9 (0-3) - Volt kis balhé is - fotók

A Fradi magabiztosan győzte le a Koroncót.

kisalfold.hu

Koroncó-Ferencváros 0-9 (0-3)

Magyar Kupa-mérkőzés a 32 közé jutásért.


Koroncó: Gollovitzer – Németh M., Kovács Á., Németh R., Magyaróvári – Bodó Sz., Nyári, Herold – Sütöri, Kalcsó, Bodó M. Vezetőedző: Póczik József


FTC: Jova - Lovrencsics, Nalepa, Pintér, Dilaver - Gyömbér - Radó, Trinks, Ryu, Csernik - Busai. Vezetőedző: Thomas Doll

Koroncó-FTC. Fotó: Bertleff András

Szurkolói rendbontással ért véget a Koroncó-FTC labdarúgó Magyar Kupa-mérkőzés, amelyet a 32 közé jutásért játszottak szerdán.


A találkozó 9-0-s ferencvárosi győzelemmel ért véget, csaknem kétezer néző előtt. A lefújás után verekedés tört ki a hazai, koroncói szektorban helyet foglaló pár száz fradista ultra és a rendezők között, még egy vipera is előkerült a szemtanúk beszámolója szerint.


A botrány azt követően robbant ki, hogy több drukker átmászott a korláton és be akart rohanni a pályára.


A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a rendőri biztosítás mellett zajló mérkőzésen rendőri intézkedés nem volt.

Gyömbér Gábor (FTC): -Nehéz volt a talaj, de fokozatosan belerázódtunk, szép gólokat rúgtunk. Volt hullámvölgyünk, minden győzelem segít, hogy önbizalmunk legyen. A hétvégén a Diósgyőr ellen pokoli hangulatra számítok és arra, hogy megnyerjük a mérkőzést.


Kalcsó Gábor (Koroncó): - Jól eltaláltam a lövést, de sajnos oldalháló lett. Erővel még bírtuk az első félidőt, a másodikban már jobban használta ki lehetőségeit a Fradi. Köszönetet mondunk mindkét szurkolótábornak, nagyszerű volt a hangulat.


Busai Attila (FTC): - Meccs előtt volt egy fogadásom, hogy négy gólt kell rúgnom, nem volt könnyű, mert mély volt a pálya. Remélem sikerült felhívni magamra a figyelmet.


Thomas Doll: - Az volt a fontos, hogy mindenki sérülésmentesen zárta a mérkőzést. Jó időszakunk van, harmadik helyen állunk a bajnokságban, van lehetőségünk feljebb lépni.


Online közvetítés

2. félidő - A második félidőben még hatot rúgott a Fradi.

88. perc - 0-9 - Busai ugrott ki, Gollovitzert is kicselezte és a kapuba gurított.

84. perc - 0-8 - Radó másodszor is betalált Ruy passza után, ezúttal a bal alsóba.

81. perc - Molnár állt be Nyári Ádám helyére.

71. perc - Sütöri Pétert Segovits Zoltán váltotta.

63. perc - Sütöri szabadrúgása kerülte el a kaput.

59. perc - 0-7 - Gyömbér lőtt a kapuba, miután egy szögletet elé fejelt le csapattársa.

58. perc - 0-6 - Busai vette át jobb oldalon a labdát, majd tört be az ötösre, és a kapus lábai között a kapuba gurított.

53. perc - 0-5 - Ryu elé került egy labda, aki közelről berúgta.

52. perc - 0-4 - Radó lőtt szabadrúgásból a bal alsóba 17 méterről.

46. perc - A Koroncó lecserélte Bodó Mihályt, Schwarz játszik helyette. A Fradinál nem játszik a második félidőben Lovrencsics, Dilaver és Pintér Ádám. Helyettük Kundrák, Hüsing és Nagy D. focizik.


1. félidő - A Ferencváros szinte végig támadott az első félidőben, több helyzetet alakított ki, háromszor talált a koroncói kapuba.

43. perc - 0-3 - Ryu passzol  Busaimak, aki a jobb alsóba lőtt.

40. perc - Radó lövését védte Gollovitzer.

38. perc - Trinks rúgta a sorfalba a szabadrúgást.

33. perc - Ryu hagyta ki a kihagyhatatlant.

30. perc - 0-2 - Busaitól pattant el a labda, épp Trinks elé, aki a jobb alsóba lőtt.

25. perc - Kalcsó lőtt távolról bal lábbal. Az oldalhálót találta el a labda.

18. perc - Busai góljával vezet a Ferencváros. Busai remek labdát kapott és 10 méterről a bal alsóba lőtt.

15. perc - Koroncói helyzet maradt ki. Bodó Mihály lőhetett, de Pintér blokkolt.

14. perc - 13 méterről lőtt fölé a Busai, a Fradi játékosa

9. perc - Lovrencsics lőtt mellé távolról.

5. perc - A Fradi támadott és lőtt mellé egy szabadrúgást.


Dibusz Dénes mezt ajándékozott a koroncói kapusnap, Gollovitzernek.

 



Korábban - Szerda kora délután Koroncó lép pályára az ország legnépszerűbb futballcsapata, a Ferencváros. A jelenleg megyei II. osztályban szereplő Koroncó a Fradit kapta a Magyar Kupa második országos fordulójában ellenfélül.




„Sporttörténelmi esemény lesz ez a mérkőzés a településen – mondta Kincses József sportköri elnök. – Természetesen sok szurkolót várunk, elővételben már elfogyott ezer jegy. Volt már hasonlóan sok néző a pályánkon, épp jövőre lesz egy korábbi nagy csata évfordulója, harminc évvel ezelőtt kétezer-nyolcszáz drukker előtt harcoltuk ki a feljutást a Fertőd ellen a megyei első osztályba. Ezúttal mintegy háromezer nézőre számítunk, az egyik kapu mögötti töltésen alakítunk ki pluszférőhelyeket."

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában