Kézilabda

2019.12.16. 13:27

Látványos évzáró az MKC-nál

A Mosonmagyaróvári Kézilabda Club az idén is megtartotta a hagyományos karácsonyi ünnepségét. A hangulatos rendezvényen a klub utánpótlás játékosai szép ajándék csomagot kaptak, a legjobbakat pedig külön serleggel is díjazták.

Az ünnepség elején adták át az UFM Aréna főbejáratánál felszerelt táblát, amelyen az MKC valamennyi játékosának fényképe és neve szerepel. Ezt a mágneses táblát Galgócziné Sulyok Matild és Szakács Judit avatták fel, akik az egykori Moköt kézilabdázói voltak.

Mosonmagyaróvár polgármestere, Árvay István is tartott egy rövid köszöntő beszédet, majd bemutatták a rendezvény díszvendégét, Kovács Ferenc BL győztes kézilabda edzőt, aki jelenleg az osztrák Hypo NÖ vezetőedzője.

Az év legjobbjai az MKC-ban, U8: Szalai Luca, U9: Légrádi Jázmin, U10: Szalay Zoé, U11: Csontos Regina, U12: Csáki Anna, Tolnai Fanni, U13: Schuttovits Kamilla, U15: Bertalan Nadi, serdülő: Babinszky Lara, ifjúsági: Lázár Jázmin, NB II: Domokos Dalma.

Az év legjobb utánpótlás játékosa díjat az ifjúsági és NB II-es balszélsője, Papp Petra kapta meg, aki az év végén a felnőtt csapatban is bemutatkozott.

A karácsonyi rendezvényt követően rendezték meg a Motherson-Mosonmagyaróvár – Dunaszerdahelyi AC női mérkőzést (38-26). A találkozó bevételéből és a klub felajánlásából összegyűlt összeget a Vackor óvóda és a rászoruló Bihari és Peszleg család kapta. A szurkolók által a pályára bedobott plüssfigurákat a Mosonmagyaróvári Egyesített Bölcsődék Intézménye képviselői vették át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában