Helyi sport

2019.03.07. 16:05

Jégkorong - Szomszéd várak csatája a döntőért Győrben

A junior jégkorong magyar bajnokság rájátszásában minden várakozáson felül szerepel a Győri NEMAK-DANA ETO HC csapata, akik a DVTK Jegesmedvék legyőzésével bejutottak Magyarország legjobb négy U-20-as csapata közé.

kisalfold.hu

Az elődöntőben a győri alakulat ellenfele a nagy múltú székesfehérvári Ifj.Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia csapata lesz. Az első mérkőzésre március 8-án, pénteken 17.00-tól Székesfehérváron kerül sor, ahol a zöld-fehérek az ország egyik legjobb csapat ellen bizonyíthatják rátermettségüket.


Nagyon nagy siker, amit az U-20-as csapatunk már eddig elért, hiszen minden előzetes várakozáson felül, ott vannak a TOP-4-ben a hazai bajnokságban. A Székesfehérvár hagyományosan egy kiváló csapat, ráadásul nagyon jó a két klub közötti kapcsolat és együttműködés, már csak ezért is nagy csatára, és sportszerű küzdelemre számítunk mindkét elődöntő mérkőzésen." – tájékoztatott Nagy Ákos klubmenedzser.


Az elődöntő második mérkőzésére hazai pályán, 2019. március 12-én, 17.30-tól kerül sor a győri jégsport centrumban. A mérkőzésre nincsen belépődíj, és nagyon bízunk abban, hogy sokan kilátogatnak szurkolni a csapatunknak.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában