Helyi sport

2018.12.06. 18:55

Győri Audi ETO - Puhalák Szidónia hosszabbított a csapattal

Életbe léptette szerződésében található egy éves opciós lehetőségét Puhalák Szidónia és a Győri Audi ETO KC csapata. Mindkét fél számára egyértelmű volt, hogy folytatódjon a munkakapcsolat, így a tehetséges, már a válogatottban is bemutatkozó szélső 2020 nyaráig biztosan Győrben szerepel.

kisalfold.hu

 2018 februárjában jelentette be klubunk, hogy Puhalák Szidónia 1+1 éves szerződést kötött a Győri Audi ETO KC csapatával. A fiatal balszélső stabil teljesítményt nyújt posztján, így nem volt kérdéses számára, hogy a folytatás mellett döntsön.


Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is Győrben szerepelhetek. Nagyon jól teljesít idén is a csapat, úgy érzem hasznos tagja vagyok én is! Hatalmas mindenkiben a motiváció, hogy idén is olyan fantasztikus eredményeket érjünk el közösen, mint az elmúlt években. Köszönöm a bizalmat felém, igyekszem minél jobb teljesítménnyel és gólokkal meghálálni ezt." – nyilatkozta a Puhalák Szidónia.


Gyorsan sikerült megegyeznünk a játékossal a folytatásról. Puhalák Szidónia teljesítményével meggyőzött minket, hogy helye van Győrben. Ő a jó példa arra, hogy ha van olyan tehetséges fiatal magyar játékos, aki jól teljesít, annak meg van a lehetősége, hogy Győrben a legmagasabb célokért küzdjön." – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.


Puhalák Szidónia 2016 nyara óta tagja a Győri Audi ETO KC csapatának. Kétszeres Bajnokok Ligája győztes, magyar bajnok és egyszeres Magyar Kupa győztes. Ez idő alatt 82 mérkőzésen 134 találattal segítette csapatát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában