Görbicz Anita: annak örülnék a legjobban, ha minden visszatérne a régi kerékvágásba – interjú

Egy hónapja már, hogy utoljára mérkőzést játszottak, és több mint három hete tart az otthoni edzések időszaka a Győri Audi ETO KC csapatánál.

Forrás: Audi ETO

Gyõr 20191112 Nõi Kézilabda NB1 bajnoki mérkõzés Gyõr DVSC Görbicz Anita Foto: Dömötör Csaba Nemzeti Sport

Forrás: Mediaworks Archívum/Dömötör Csaba

Fotó: Dömötör Csaba

Banális a kérdés, mégis kíváncsiak vagyunk, hogy telik egy napod?

Furcsa lehet a válaszom elsőre, de azt kell, hogy mondjam: gyorsan! Sosem unatkozok, köszönhető a kisfiamnak és a napi edzésmunkának. Gyakorlatilag minden percem foglalt. Reggel Boldizsár ébredése után közös programjaink vannak, nagyon élvezi, hogy itthon vagyok, és ez a része természetesen nekem is jó, de nyilván annak örülnék a legjobban, ha minden visszatérne a régi kerékvágásba. Az edzéseket napi szinten végezzük, dokumentáljuk és a Danyi Gábor által adott házifeladatokkal is foglalkozunk. Mindezek mellett háziasszonyként is tevékenykedek, sokat főzünk együtt, ez is része a napi rutinnak.

A lányokkal sokat beszéltek?

Ez természetes! Már nagyon hiányoznak ők is. Napi szinten beszélünk, meghallgatjuk egymást dolgait, segítünk tippekkel, hogy bírjuk ki. Persze, elég hamar a kézilabda a téma, de ez csak így normális. Vasárnap pont eszembe jutott, hogy valószínűleg épp hazafelé tartanánk a Bukarest elleni negyeddöntő mérkőzésről… és otthon ültem a kertben. De nem szabad most már ezen keseregni, én azt vallom, hogy nézzünk előre! Itt is megkérek mindenkit, hogy tartsuk be az előírásokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában