nb 2 foci

2020.07.06. 08:22

Felkészülési meccs – Győzelemmel kezdett az ETO

kisalfold.hu

WKW ETO FC Győr–Lipót Pékség SE 2–1 (1–0)

Előkészületi mérkőzés. ETO Park, 400 néző.

ETO, I. félidő: Gyurákovics – Kovács K., Vári, Fejes, Molnár – Kiss M., Vitális, Múcska – Süvöltős, Priskin, Gaál.

ETO, II. félidő: Rengel (Ruisz, 78.) – Szabados (Pereira, 78.), Dvorschák, Lipták (Simon, 78.), Kerkez – Bagi, Vaskeba, Sipőcz (Szabó, 78.) – Szuhodovszki, Farkas (Márton, 78.), Vankó. Mb. vezetőedző: Tuifel Péter.

Lipót: Dénes – Simita, Bieder, Zámbó, Füredi – Kiszely, Tóth L., Kovalovszki, Winkler, Harsányi – Sandal. Cserék: Papp, Varga T., Csete, Schillinger, Nyári, Dávid, Farkas D., Orosz, Kapa Márkó. Edző: Varga Péter.

Gólszerzők: Priskin (2.), Farkas (74.), ill. Winkler (48.).

Az ETO-ban négy próbajátékos is szerepelt – Molnár Róbert (Soroksár) és Süvöltős Adrián (Paks U19) az első félidőben, Vankó Imre (volt ETO-s, legutóbb Szeged) és Szuhodovszki Soma (Tiszakécske) pedig a második játékrészben kapott lehetőséget. A lipótiaknál Sandal Dominikot tesztelték, ám azóta kiderült, hogy a szigetközi egyesület leigazolta a korábbi gyirmóti játékost.

Élénk érdeklődés kísérte az ETO első nyári előkészületi mérkőzését.

Jól kezdte a találkozót, a 2. percben Kiss M. szabadrúgása után a lövést Dénesnek még sikerült hárítani, de a kipattanó labdára remek ütemben érkező Priskin a kapuba talált. 1–0.

A második félidő elején Winkler Rengel kapus felett a hálóba ívelt. 1–1. A 74. percben Vankó elfutott a balszélen, majd pontosan adott középre Farkashoz, aki az első labdaérintéséből a kapuba paskolta a labdát. 2–1.

A két csapat megállapodása értelmében a mérkőzés 105 percig tartott.

– A felkészülés második hete a mai mérkőzéssel zárult, munkás héten vagyunk túl, elég kemény volt a srácok számára. Ehhez képest én rengeteg pozitívumot láttam a játékban, de természetesen vannak dolgok, amiket még ki kell javítanunk. Ezen fogunk dolgozni a jövőben, de összességében a hozzáállással és a mutatott játékkal is meg vagyok elégedve. Összeszokott, jó csapat ellen játszottunk, ezért örülök, hogy sokat visszakaptam a gyakoroltakból és meg is nyertük vele a mérkőzést – nyilatkozta Tuifel Péter az ETO hivatalos honlapján.

– A gyorsan kapott gól ellenére azt gondolom, a felkészülés ezen szakaszának megfelelő teljesítményt nyújtott a csapat. Erős ellenféllel szemben jó edzőmeccset játszottunk – mondta a találkozót követően Varga Péter.

Mosonmagyaróvári ötös

A Credobus Mosonmagyaróvár második edzőmérkőzésén szombaton a csoportrivális Pápát fogadták hazai pályán. Az óvári csapatból Nagy Kevin és Jasarevic Mahir hiányzott kisebb sérülés miatt.

Illés remek gólja után szerzett vezetést az Óvár, amit az első félidőben Balogh duplázott meg. A folytatásban Tamás is betalált, majd Laki duplázott, így a

Credobus Mosonmagyaróvár könnyedén 5–0-ra győzte le a keveset mutató Pápát.

MTE 1904: Heinrich – Bohner, Debreceni, Bokor B., Balogh F., Takács M., D’Urso, Czingráber, Illés D., Szalka, Laki. Cserék: Gyergyádesz, Horváth K., Kozma, Tamás A., Nagy L., Bölönyi, Benkovich. Vezetőedző: Varga László.

Pápa: Szigeti – Molnár T., Dóczi, Zsirai, Szabó Zs., Skriba, Mogyorósi, Iványi, Szilágyi A., Irmes, Berecz D. Cserék: Schener (k), Márton, Hanzl, Nagy T., Baldauf, Herbert, Cseke, Kalász, Császár A., Császár J., Böröczky. Vezetőedző: Lengyel Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában