Helyi sport

2017.12.12. 09:25

Diáksport - Testnevelőket díjazott a megyei diáksport-egyesület

A Győr-Moson-Sopron Megyei Diáksport Egyesület év végi díjkiosztó ünnepségén idén is a megyei diáksportban kiemelkedő eredményt elért vagy régóta magas színvonalú munkát végző testnevelőket díjazták.

kisalfold.hu

Rácz József, a megyei szervezet vezetője kiemelte: minden ilyen találkozás ünnep. Öröm, hogy vannak testnevelők, akik sokszor a szabadidejüket is feláldozzák a gyerekek sportolása érdekében. Nem könnyű feladat a gyerekeket elcsábítani a számítógépek és az egyéb szórakozási lehetőségek mellől.

Díjazottak

Emléktárgyat és oklevelet kaptak a megyei diáksportban tanúsított kiemelkedő munkájukért: Ferenczy Tamás abdai, Németh Gyöngyi és Farkas Roland győri, Bedő Zoltán mosonmagyaróvári, Budai Róbert levéli, Nagy Zoltán ásványrárói, Farkas Róbert szili, Horváth-Szalainé Gróf Csilla fertőszentmiklósi, Németh István fertődi, Némethné Tarsoly Anikó kapuvári, Hardi János veszprémvarsányi, Krasznai Andrea és Sejber Istvánné soproni testnevelők.


Idén hagyományteremtő szándékkal jutalmazott az egyesület olyan személyeket, akik munkájukkal és hozzáállásukkal segítik a diáksportot. Elsőként Németh Zsolt, a győri Bercsényi-iskola igazgatója és Aller Imre, Kóny polgármestere kapta meg a díjat.


A mostani esztendő jelentőségét továbbá az adta, hogy a Magyar Diáksport Szövetség idén ünnepelte 30. születésnapját. Ebből az alkalomból Kovács István volt megyei sportigazgató emlékezett meg a kezdetekről és a további évekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában