kézilabda

2020.04.27. 11:15

Audi ETO – Stine Oftedal játszani szeretne a BL-ért

Az Európai Kézilabda Szövetség szeptember elején folytatná a női Bajnokok Ligáját. Előbb az egymeccses negyeddöntőket játszanák le a csapatok, majd két nappal később rendeznék meg a négyes döntőt.

kisalfold.hu

A címvédő Audi-ETO ellenfele a román CSM Bucuresti lenne. A sorozat befejezéséről egyébként megoszlanak a vélemények, sokak szerint szakmailag nem biztos, hogy helyes döntés az új szezon elején lejátszani ezeket a meccseket, anyagi szempontból viszont komoly nyereség lehet a szövetség számára a rendezvény.

A főszereplők, azaz a játékosok között is megoszlanak a vélemények, de a címvédő győriek norvég irányítója, Stine Oftedal úgy érzi, a játék a lehető legjobb megoldás ebben a helyzetben.

„Bízom benne, hogy a vírushelyzet globálisan kontroll alá kerül addigra, így visszatérhetünk a régi kerékvágásba. Mindez azt jelentheti, hogy rendben befejezhetjük azt, ami előttünk áll, és harcolhatunk az újabb BL-trófeáért. Még mindig messzinek látszik sajnos, de megvannak a tervezett időpontok, napról napra kell tenni mindenkinek ezért. Remélem, hamarosan visszatérhetek Győrbe is, hogy a többiekkel együtt dolgozzak, eddzek” – fogalmazott a kézilabdázó, aki egyébként már nagyon vágyik vissza a városba.

„Hiányzik a győri életem, sokat sétáltunk és kávéztunk a városban a lányokkal, jó lenne újra ott lenni” – mondta végezetül Oftedal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában