Helyi sport

2019.06.05. 11:43

Amerikai foci - Nyertek Miskolcon, és a Bárczis gyerekeket is meglátogatták a győri Cápák

Ezzel a mérkőzéssel zárult a 2019-es HFL szezon alapszakasza, és most következik a rájátszás.

kisalfold.hu

Hétvégén játszotta utolsó alapszakaszbeli mérkőzését a Győr Sharks. A csapat a 2016-os HFL bajnok Miskolc Steelers otthonába látogatott, ahol kivételesen jó idő várta a csapatokat.


A mérkőzés első negyedében megmutatták a Cápák miért utaztak el Felsőzsolcára. Megszerezték a vezetést és nagyobb pontkülönbségre tettek szert, amit sikerült ledolgozniuk a hazaiaknak, ám a vezetést nem sikerült átvenni. Ez mérkőzés a támadó futball szerelmeseinek kedvezett leginkább. 44-41-re nyertek a győriek, ezzel megtörve az átkot a miskolci alakulat ellen.

 


Ezzel a mérkőzéssel zárult a 2019-es HFL szezon alapszakasza, és most következik a rájátszás. A wild-card hétvégén június 16-án fogadják a Cápák a Kijev Capitals csapatát. Alapszakaszban ugyan nyerni tudott az ukrán csapat, de egy kiélezett mérkőzést láthattak a nézők ahol az utolsó negyedben sikerült csak felülkerekednie a vendégeknek a hazaiakon. Minden esély megvan rá, hogy tovább jusson a győri csapat az elődöntőbe. A rájátszás mérkőzést Nyúlon rendezik meg 15 órai kezdettel, de a Digi Sport is élőben fogja közvetíteni ezt a mérkőzést is.


Fontos esemény továbbá a csapat életében, hogy a jótékonysági gyűjtés után a Cápák átadták az összegyűjtött ajándékokat a Bárczis gyerekeknek.


Nagy öröm fogadta azt a pár csapattagot, akik elvitték az adományokat és a tornateremben játszottak a fiatalokkal. Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen intézmény mellé állhatunk és segíthetünk nekik. Hagyomány lesz a Cápáknál, hogy a hazai mérkőzéseken egy kiválasztott szerencsés fiatal végezheti el a kezdőrúgást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában