Helyi sport

2019.06.12. 11:43

A Cápák a szezon legfontosabb mérkőzését rendezik a hétvégén Nyúlon

A 2019-es HFL szezon célegyenesbe ért.

kisalfold.hu

A 2019-es HFL szezon célegyenesbe ért. Lezárult az alapszakasz és már a rájátszás mérkőzések kezdődnek. Itt már egyenes kiesés van, aki veszít, számára véget ér a szezon és kezdődik az offseason. Szombaton a Fehérvár Entrhoners játszik a Miskolc Steelersel, vasárnap pedig a Győr Sharks fogadja a Kijev Capitals csapatát.


Az alapszakaszban ugyan kikaptak a Cápák az ukrán csapattól, de rendkívül szoros mérkőzésen tudtak csak a negyedik negyedben felülkerekedni a hazaiakon. A több kiváló amerikai játékossal érkező kijevi gárda most sem számíthat könnyű mérkőzésre. A Dustin Hawke vezette győri támadóalakulat és a Becs Péter vezette védelem megmutatta már idén, hogy mire is képes és igen is komoly fenyegetést jelent az ukránokra.

 


A mérkőzés másik fontos része, hogy a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Intézmény lakói is kilátogatnak a mérkőzésre és egy kiválasztott közülük elvégezheti a kezdőrúgást is. Ezt a hagyományt idén teremtették meg a Cápák és a jövőben minden hazai mérkőzésen megteheti majd egy szerencsés.


A mérkőzés győztese az elődöntőben a Budapest Wolves otthonába látogat június 22-én. A HFL döntőjét idén is az új Hidegkuti Nándor Stadionban rendezik minden bizonnyal teltház előtt. Aki viszont nem tud kilátogatni a helyszínre, az otthonról élőben követheti a mérkőzést a DigiSport1-en 14:45-től.

2019. június 16. 

Nyúli sportpálya

Kapunyitás:14 óra

Belépőjegy 1.000 Ft, diákigazolvánnyal ingyenes.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában