Labdarúgás

2023.06.07. 09:08

Jótékonysági utánpótlás torna Vitnyéden

Vitnyéden rendezték meg a Horváth Bau Utánpótlás Kupát, melyre 3 korosztályban 7 egyesület 22 csapata nevezett.

kisalföld.hu
 

A házigazda vitnyédiek mellett Hegykő, Fertőszentmiklós, Répcelak, Győrszentiván, Tét és Harka U7, U9, valamint U11 korosztályú csapatai mérkőztek meg egymással az egész napos rendezvényen. Több mint 200 játékos arcára sikerült mosolyt csalni, hiszen az önfeledt foci mellett a Horváth Bau Project Kft. és a győri Mezsport jóvoltából a serlegek, érmek, oklevelek és a különdíjasoknak járó tárgynyeremények mellett egy kis ajándékcsomagot is átvehettek a gyerekek.

A torna szervezői csatlakoztak a Ments Életet Közhasznú Alapítvány, az Éld Át Utazási Iroda és a Magyar Labdarúgó Szövetség "Álomutazás" elnevezésű kezdeményezéséhez, amelynek keretén belül "Álomjegyek" vásárlásával lehet segíteni beteg gyerekek utazását, egy színes programokkal tarkított hosszú hétvégét, látogatást a Montenegró-Magyarország EB-selejtező mérkőzésre.

A Vitnyédi Sportegyesület a torna ideje alatt árusított, szülők által készített sütemények eladásából befolyó összeggel, 200 ezer forinttal járul hozzá a beteg gyerekek programjának sikeréhez - számolt be róla Takács Dávid, a Vitnyéd SE utánpótlás koordinátora.

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában