Műúszás

2023.06.07. 13:07

A Synchro Sopron SE szép eredményeket ért el

A Synchro Sopron SE a XIX. Delfin Szinkronúszó-kupán, melyen 19 egyesület és köztük 4 külföldi csapat több, mint 500 résztvevővel, 8 versenyzővel állt rajthoz.

kisalföld.hu

Kezdők között már haladó tudásszinten három új lelkes kis versenyzővel szerepeltek szépen  Horváth Jázmin 1., Göndöcs Odett 2. és Németh Blanka 3. helyen végzett a korosztályában.

 

A bajnoki dobogós páros (Schiffer Lotti- Horváth Blanka) betegség és baleset miatt nem tudott a bajnokság óta készülni, így edző versenyként ugrottak csak vízbe és még így is sikeresen helytálltak korosztályukban, bronzérmesek lettek.

Szólóban a bajnokság óta már rutinosabban előadott kűrjével Horváth Blanka korosztályában 1. lett, Schiffer Lotti betegség miatti kihagyása végett edzetlenül is csodás kűrt futott, ahol korosztályában 3. lett, míg ezen versenyen debütáló Bíró Molnár Bíborka teljesen új kűrjével és élete első szólójával remek kűrt futva a juniorok között 3. lett.

 

Vegyes korosztályos kombinációs kűrben a három szólista mellett még Bóna Sára és Kovács Fruzsina egészítette ki a csapatot és lendületes pergő zenével mutatkoztak be a nemzetközi mezőnyben, ahol harmadik helyen végeztek.

Az egyesület nyári szinkronúszó kurzusokra várja 6 éves kortól mély víz biztonsággal a fiúk és lányok jelentkezését három különböző tudásszintű és korosztályú csoportba. Részletes információ az egyesület közösségi oldalán Synchro Sopron Sportegyesület címen található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában