Kézilabda

2023.05.24. 15:14

Vérét adta a kézilabdáért a SFAC-család

Kedd este Ágfalván vettek részt véradáson a SFAC-család tagjai.

kisalfold.hu

Nagy Tamás és Ábrahám Tibor is karját nyújtotta a jó ügy érdekében.

Fotó: Tóth Zsombor

Lassan egy éve már, hogy a SFAC kézilabdásai birtokba vehették Ágfalván az új tornatermet. Azóta is ott dübörögnek a kézis edzések és szinte a nulláról jelenleg már több mint hatvan kézilabdásuk van a kéziovitól kezdve egészen a felnőttekig.

Az eddig eltelt időben jó kapcsolatot alakítottak ki a helyi és a német nemzetiségi önkormányzatokkal, továbbá az Ágfalvi Váci Mihály Általános Iskolával.

A SFAC számára mindig is fontos volt a sport mellett a társadalmi szerepvállalás, ezért is mennek már évek óta az ágfalvi véradásra.

A SFAC-családot Deák Péter kézilabdaedző, továbbá Nagy Tamás, a Soproni Tigrisek elnöke és Ábrahám Tibor, a SFAC elnöke képviselte. Deák Péternek ez volt az első véradása, Nagy Tamás KisTigriseivel szintén jelen van az új tornateremben, emellett a SFAC kézilabda-szakosztályának menedzsereként döntő érdemeket szerzett az eddigi ágfalvi sikertörténetben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában