Labdarúgó NB II

2023.05.24. 12:32

Több edző is jelölt Gyirmóton

Több edzővel is tárgyal a másodosztályú Gyirmót, úgy tudni, köztük a győri kötődésű Erős Gáborral is.

Úgy tudni, a gyirmóti kispadra jelölt lehet a győri kötődésű Erős Gábor

Fotó: Kovács Péter

Az NB II-ben hatodik helyen végző Gyirmót FC Győr élt Medgyes Zoltán szerződésében szereplő opciós jogával, így a szélső további egy évig, a 2023/2024-es idényben is Marcal-partiakat erősíti.

Medgyes  2021 nyarán érkezett a  gyirmóti csapathoz és meghatározó tagja volt az NBI-ben szereplő együttesnek. A legutóbbi idényben – eltiltás miatt – csupán két mérkőzésen nem lépett pályára így 36 mérkőzésen (valamennyi alkalommal kezdőjátékosként) kapott lehetőséget.

Az is eldőlt, hogy Berki István távozik Gyirmótról. A klub  a napokban közös megegyezéssel szerződést bontott  középpályással, aki tavaly nyáron igazolt Gyirmótra és az elmúlt szezonban 4 alkalommal kezdőként, valamint 17 alkalommal csereként lépett pályára , s ezeken a találkozókon 4 gólt szerzett.
A szurkolókat  leginkább foglalkoztató kérdés, hogy ki lesz a négy év után távozó vezetőedző, Csertői Aurél utódja Gyirmóton.

Az nso információi szerint Csertőit a győri kötődésű, Kisvárdán edzősködő Erős Gábor válthatja a kispadon. Úgy tudni, a volt ETO-játékos nem cáfolta, hogy tárgyal a kék-sárgákkal, de még nem történt megállapodás a fiatal szakember és a gyirmóti klub között.

Ugyanakkor egy internetes oldal, az Öltözőn túl, kész tényként adta hírül, hogy Dragan Vukmir ül majd le a gyirmóti kispadra. Az  NB II-es  Siófokkal nagyszerű tavaszi szezont produkáló fiatal edző nemrég arról beszélt, hogy a Balaton-partiaknál csupán fél évet vállalt, s nem hiszi, hogy marad a kispadon. 

Megkerestük Tamási Zsolt szakmai igazgatót, aki  a következőt mondta: 
„Több edzővel is folyamatosan tárgyalunk, vannak jelöltek, de döntés egyelőre nem született, így neveket nem szeretnénk elárulni. Nyilván jó lenne, minél előbb megállapodni, de hogy ez mikor sikerül, nem tudjuk.”
A csapat a következő idényre június 15-én kezdi meg a felkészülést.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában