Cselgáncs

2023.05.24. 14:42

Mosonmagyaróvári deltások sikerei a versenyeken

Mészely Réka

Muszik Zsolt edző a diákolimpia érmeseivel, Szabó Milánnal, Horváth Márkóval, Alexa Bencével és Balogh Marcellel.

A Delta SE versenyzői májusban is több megmérettetésen remekeltek. 800 versenyző részvételével rendeztek Rimaszombaton nemzetközi utánpótlás versenyt. A mosonmagyaróvári egyesületből az U14-es korcsoportban Muszik Zalán (+73kg) első, Derkusich Nóra (+63kg) második, Nagy József (50 kg) harmadik helyezett lett, míg az U16-oknál Derkusich Ádám (+66kg) a 7. helyen végzett.

Az egyesület az U14-es korcsoportban az összesített rangsorban 54 klub közül a magyar nemzeti válogatott és a Ledényi Judo mögött a 3. helyen végzett.

A 10-12 éves korosztállyal indultak az országos diákolimpia döntőjében. A kiváló szereplésnek köszönhetően ismét értékes helyezésekkel tértek haza. A diák B kategóriában ezüstérmes Alexa Bence (+60kg), míg bronzérmes Balogh Marcell (+32kg), Horváth Márkó (+60kg) és Szabó Milán (+60kg). A diák A kategóriában Kaltenecker Laura (+38kg) harmadik, Maász Levente (+41kg) és Kulacs Bendegúz (+66kg) hetedik helyezett lett.

Mosonmagyaróváron az UFM arénában rendezik meg a serdülő országos diákolimpiát, illetve azt követően a Delta-kupát, amelyen a 10-12 éves korosztály nemzetközi mezőnyben mérettetti még magát. A Delta SE minden korosztályban érdekelt lesz.

A rimaszombati verseny érmesei helyezéseik alapján, Derkusich Nóra, Muszik Zalán és Nagy József.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában