Kézilabda

2023.05.15. 13:09

Még nem biztos az ETO bronzérme az NB I/B-ben

Az alacsonyabb osztályú bajnokságokban az Agrofeed-ETO-UNI Győr NB I/B-s férficsapata hazai pályán kikapott, így még legalább egy pont kell, hogy biztosan harmadik legyen. A női NB II-ben a VKCSK biztosan nyerte a megyei rangadót a Lébény vendégeként.

kisalfold.hu

Még nem tudta bebiztosítani harmadik helyét a győri férficsapat.

Fotó: ETO-UNI Győr (archív)

Agrofeed-ETO-UNI Győr–Tata 22–27 (9–13)

Győr, NB I/B-s férfimérkőzés, 250 néző. V.: Barna, Kovács B.

ETO-UNI Győr: Pulai – Nagy M. 5, Sövegjártó 2, Simon 1, Ásványi 3, Lang 4, Paár 5. Cs.: Décsi Gábor, Varga I. 1 (kapusok), Décsi Gergő, Sokoray 1, Molnár R., Győri-Dani, Goór, Pápai, Gaál. Edző: Bencze József.

Bencze József: – Nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, rengeteg helyzetet hagytunk ki a kapussal szemben, olyan technikai hibákat vétettünk, melyek nem férnek bele ilyen rangadóba. A Tata olyan előnyzt szerzett így, hogy végig futnunk kellett az eredmény után. Ha egy kicsit közelebb kerültünk, ugyanezek a hibák megismétlődtek. Azt gondolom, ha másnap reggelig játszunk, akkor sem nyerünk, teljesen megérdemelt volt a Tata sikere. Sajnáljuk, hogy nem tudtunk győzelmmel búcsúzni a közönségünktől, és nem tudtuk bebiztosítani a harmadik helyet. Szombaton Ózdon egy célunk van, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk, és a harmadik helyen végezzünk.

Lébény–VKCSK 23–35 (11–18)

Lipót, NB II-es női mérkőzés, 40 néző. V.: Horváth K., Krupánszki.

Lébény: Mészáros T. – Horváth L. 2,  Lengyel 3, Stipkovits 2, Nagy R. 3, Simon 3, Plachy 6. Cs.: Banyó (kapus), Kokas 2,  Heizer 2, Limp. Edző Kiss Lajos.

VKCSK: SZALAI – Giczi 1, Németh A. 1, NÉMETH V. 13, Szabó L. 2, KELLERMANN R. 7, TÓTH M. 4. Cs.: Horváth D. (kapus), FENESI 5, Torma, Pusztai 2, Ailer. Edző: Csomor Tibor.

Kiss Lajos: – Sajnos a héten nem sikerült közös hullámhosszra kerülnünk a lányokkal...

Csomor Tibor: – Mindig a kötelező győzelmek a legnehezebbek. Örülök, hogy csapatom átérezte a mérkőzés fontosságát.

Ajka–Audi-ETO U22 27–25 (15–11)

Ajka, NB II-es női mérkőzés, 120 néző. V.: Bán-Farkas, Székely.

Audi-ETO U22: Dobány –  Soponyai 1, Granát, Farkas E. 6, Kövér 4, Gönczöl 3, Kovács K. 1. Cs.: Győri A. (kapus), Lévai 5, Takács F. 3, Somogyi Bakos, Bordás, Nyerges 2, Halász, Pádár, Szalai. Edző: Bordásné Horváth Marianna.

Bordásné Horváth Marianna: – Az első félidő álmos játékával átengedtük a terepet rutinos ellenfelünknek. Fordulás után megvolt a lehetőségünk, hogy megfordítsuk a mérkőzést, de a döntő szituációkban nem voltunk elég hatàrozottak.

Répcelak–MKC U22 16–31 (6–12)

Répcelak, NB II-es női mérkőzés, 130 néző. V.: Jáger, Poller.

MKC U22: TAKÁCS LILI – Uzonyi-Varga 1, Baumgartner, LÁZÁR 10, BENCZIK 5, Sefcsik 2, Lengyel 2. Cs.:  Soltész, Takács Liza (kapusok), Szakács 2, BABINSZKY 6, Magyar B. 1, Sztranyovszky 1, Hajczinger 1. Edző: Bognár Róbert.

Bognár Róbert: – Az elmúlt héten az érettségi miatt keveset tudtunk készülni, ez az elején érződött is a játékunkon, pontatlanok, dekoncentráltak voltunk. A második félidőben már a mi szintünkön kézilabdáztunk, el is tudtuk dönteni a meccset, és mindenki tudott játszani.

SZESE Győr–Celldömölk 29–28 (17–12)

Győr, NB II-es női mérkőzés, 45 néző. V.: Sebestyén Á., Sebestyén B.

SZESE: DÁVIDA – PAPP 5, Fábián 3, Farkas R. 2, MOLNÁR-BARTA 5, KORMOS 5, FEHÉR 6. Cs.: Bankó (kapus), Balogh V., Farkas N., Kondor 3, Jankovics, Rendi, Tóth A. Edző: Urbán Nikolett.

Urbán Nikolett: – Mindig nehéz a Celldömölk ellen játszani, végletekig hajtós csapat. A második félidőben meg is mutatták ezt. Csapatként működtünk, nagyon örülök az itthon tartott pontoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában