Rájátszás 3. meccs

2023.05.24. 20:07

Kosárlabda férfi NB I - Nyolcadik helyen zárt a Sopron KC

A Sopron hazai pályán kikapott szerdán a Kecskeméttől, így az alföldiek nyerték meg 2-1-es összesítéssel a férfi kosárlabda NB I hetedik helyéért rendezett párharcot.

kisalfold.hu

Fotó: Wölfinger Béla

Sopron KC–Kecskemét 83–86 (19–21, 20–27, 22–20, 22–18)
Sopron, férfi NB I, rájátszás a 7. helyért, 3. mérkőzés, 400 néző. V.: Goda, Farkas, Minár.
SKC: JOSEPH 25/9, Supola 9/3, Takács 8/6, SITKU 12/9, MOLNÁR 14. Cs.: Csendes 7/3, SCHÖLL 6, Csátaljay 2, Keller. Edző: Bors Miklós.
Kecskemét: WITTMANN 10/6, TOWNES 15, Ivkovic 9/9, DRAMICANIN 18/12, KARAHODZSICS 14. Cs.: Tóth B. 7/3, KISS D. 10, Fazekas 3/3. Edző: Forray Gábor.

A hullámzó játékot hozó első félidő után a nyitó negyed végén és a második elején 20–4-et "repesztő" Kecskemét 9 ponttal vezetett, az SKC-t a szünetig a pontok csaknem felét szerző Joseph tartotta versenyben. A második félidő elején 4 pontra feljött az SKC. A folytatásban, kiélezett helyzetekben a több tapasztalt játékossal felálló Kecskemét rendre újított, és bár a hazaiak többször is szorossá tették a mérkőzést, nem tudtak fordítani.
Bors Miklós: - Nem egy könnyű időszakon vagyunk túl, az elmúlt néhány hét nem volt egyszerű a csapat számára. Amit célul tűztünk ki, hogy ebben az időszakban felmérjük a fiataljainkat, az jól sikerült, téthelyzetben, majdnem teljes csapat ellen kaptunk választ néhány kérdésre, látjuk az utat, amelyen tovább kell mennünk. Ami a mérkőzést illeti, örülök, hogy még most is, amikor nem mi voltunk az esélyesebbek, jó meccset játszottunk, agresszívak voltunk, meg tudtuk nehezíteni a Kecskemét dolgát. A tapasztalt játékosok tudták vinni a csapatot. Mindezek mellett szeretném megköszönni a szurkolók támogatását, fantasztikus volt, még ma is jó hangulatot teremtettek. Köszönöm Kosztasz Flevarakisznak is a közös munkát, tanulságos volt.   

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában