Wings for Life World Run

2023.05.04. 09:00

Fuss vagy hajtsd a kerekesszéket Győrben az Audi gyártósoraitól egy karnyújtásnyira egy jó ügyért

kisalfold.hu

A Wings for Life World Run egy igazán egyedülálló és globális verseny mind a futók, mind a kerekesszékes résztvevők számára. A versenyzők nem egymás ellen, hanem egymás mellett versenyeznek, hogy megelőzzék a virtuális elkapóautót. 

A Wings for Life World Run magyarországi résztvevői május 7-én együtt futhatnak Győrben is, mégpedig az Audi gyárterületén. A helyszín különlegessége, hogy a résztvevők karnyújtásnyira futhatnak a gyártósoroktól, ahol az Audi motorok készülnek.  A 4 kilométeres szakasz teljes egészében a gyárkapukon belül fut: részben aszfaltos úton a szabad ég alatt, részben épületeken belül epoxigyanta padlóburkolaton. Kerekesszékes versenyzők és futók indulnak egymás mellett ezen a pályán. Az egyetlen követelmény: a kerekesszékes résztvevőknek a mindennapi életben használt kerekesszékben kell indulniuk.

A verseny pontosan 13:00 órakor kezdődik. A Virtual Catcher Car 30 perccel a rajt után indul 14 km/órás sebességgel, és folyamatosan növeli a sebességét, amíg az utolsó atlétákat el nem kapa. 

Az összes adomány és a nevezési díj 100%-a közvetlenül gerincvelő-kutatási projektekbe kerül.
Bővebben a linkre kattintva olvashat a Wings for Life World Run győri versenyéről és a nevezési feltételekről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában