Labdarúgás

2023.05.27. 11:51

Csizmadia Csaba lett a Gyirmót FC Győr új vezetőedzője

Az NB II-es labdarúgóklub 2+1 éves szerződést kötött az UEFA PRO Licences tanfolyamát jelenleg végző szakemberrel, Csizmadia Csabával.

kisalfold.hu

Csizmadia Csaba (balra) és Tamási Zsolt, a gyirmótiak szakmai igazgatója a szerződés aláírását követően.

Fotó: Gyirmót FC Győr

A vezetőedző nem először dolgozik Gyirmóton, hiszen korábban játékosként másfél éven keresztül erősítette a kék-sárgákat, 2012 telén érkezett a Ferencváros csapatától és az itt eltöltött idő alatt 44 alkalommal lépett pályára a másodosztályú bajnokságban, valamennyi alkalommal kezdőként, melyeken összesen 5 gólig jutott. Csizmadia 2007-től 12 alkalommal szerepelt a magyar labdarúgó-válogatottban.

Pályafutása befejezését követően a 2019-2020-as szezont megelőzően a Budafok edzője lett. Az idény végén csapatával feljutott az élvonalba, ahol egy idényt követően kiesett az NB I-ből. 2021 októberétől ismét a BMTE vezetőedzője lett, ahol 2022 augusztusáig tevékenykedett.

"Nagyon boldog vagyok és köszönöm, hogy a vezetőség rám gondolt. Nagyon rövid időn belül sikerült is megállapodni. Örülök, hogy visszatérhettem Gyirmótra, mivel van kötődésem a klubhoz. Minden feltétel adott ahhoz, hogy jól szerepeljünk az előttünk álló szezonban. Motiváltan és teli energiával érkeztem és biztos vagyok benne, hogy sikeresek leszünk" – nyilatkozta az új vezetőedző.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában