Labdarúgás

2023.04.13. 19:14

NB II foci - Tovább tart az ETO vesszőfutása, megint nem nyertek a győri zöld-fehérek

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában a Szentlőrinc otthonában lépett pályára az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol egy küzdelmes találkozón gól nélküli döntetlen született.

kisalfold.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

Fotó: NAGYGABOR

Eredmény

Szentlőrinc SE - ETO FC Győr 0-0 (0-0)

Szentlőrinc, V.: Jakab (Ország, Kovács).

Szentlőrinc SE: Bese - Mervó (Török 60'), László (Grumic 78'), Nagy, Keresztes, Kiss-Szemán, Rétyi, Kesztyűs (Havas 70'), Papp (Novák 60'), Daróczi (Múcska 78'), Erdélyi. Vezetőedző: Domján Attila.

ETO FC Győr: Ruisz - Kovács K., Fodor, Szujó, Csontos, Lacza, Tuboly (Toma 73'), Vitális, Kiss M. (Vingler 81'), Borsos (Priskin 64'), Huszár. Vezetőedző: Antonio Muñoz.

"A győzelem reményében lépett pályára csapatunk. A hétfői MTK elleni kezdőcsapathoz képest két helyen változtatott Munoz mester. Szendrei sérülés, Kiss Bence pedig öt sárga lap miatt hiányzott. A helyükön Kiss Máté és a legutóbb gólt szerző Huszár Marcell játszott.

A mérkőzés elején a hazai csapat lépett fel kezdeményezőként, kisebb helyzetekig el is jutott a Szentlőrinc. A 18. percben aztán már bravúrral kellett hárítania Ruisznak egy baloldali hazai támadás végén. A félidő közepétől éledeztek az ETO támadásai, Tuboly 22 méteres lövéssel veszélyeztetett, ami épphogy mellé suhant. A 29. percben Huszár tört be szép cselekkel a tizenhatoson belülre, Lacza elé passzolt, aki először a kapusba, a kipattanót pedig a felső lécre lőtte. A második félidőben először Daróczi szabadrúgása csattant a felső lécen, majd kezezés miatt jutott tizenegyeshez a Szentlőrinc.

Rétyi baloldalra tartó büntetőjét azonban a kiváló formában védő Ruisz bravúros vetődéssel tolta ki. A találkozó utolsó húsz percében csapatunk fölényben játszott, de igazán nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani a hazaiak kapuja előtt. A végén még Vitális előtt adódott lehetőség, húszméteres szabadrúgása azonban a sorfalban halt el. Küzdelmes mérkőzést játszott csapatunk, a három pontból csak egyet sikerült begyűjtenünk a Szentlőrinc otthonában" - olvasható az ETO tudósításában.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában