Női kosárlabda NB I

2023.03.31. 10:55

Rájátszás – Elődöntőbe jutással nyerné vissza a formáját és az önbizalmát a Sopron Basket

Ma 19.15 órakor a Vasas Akadémia otthonában lép pályára a Sopron Basket női kosárlabdacsapata a bajnoki negyeddöntő második felvonásán, és amennyiben győz, bejut az elődöntőbe.

kisalfold.hu

Fegyvernekyék (fehérben) nem szeretnének harmadik mérkőzést.

Fotó: hunbasket.hu

Még ha Brooks és Epoupa nem is játszott, a vártnál jóval nehezebben "gyűrte le" kedden a Novomatic-arénában a rájátszás első mérkőzésén a Sopron Basket a Vasas csapatát. A bátran, ügyesen játszó fővárosiak egészen a negyedik negyed közepéig "tapadtak" a címvédő soproni együttesre.

A Sopron szakvezetője, Gáspár Dávid is elismerte: csapatának nagyon nehezen indult a keddi mérkőzés. Mint kifejtette, több egy-egy elleni párharcot elvesztettek együttesének játékosai. Gáspár úgy látja, az Euroliga búcsú, valamint a múlt hét végén, az alapszakasz zárófordulójában Pécsett elvesztett bajnoki alaposan "megtépázta" tanítványai önbizalmát. Az együttes kizökkent megszokott ritmusából, és ezt a bátran, jól játszó Vasas ki is használta, és alaposan megnehezítette csapata dolgát. A Sopron edzője kiemelte, a cél az, hogy a csapat minél előbb visszanyerje a Magyar Kupa-döntőn látott formáját, és ebbe az irányba szeretné az első lépést megtenni az esti, fővárosi találkozón.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában