Labdarúgás

2023.03.26. 18:20

NB III foci - Nem sikerült a győzelem az ETO Akadémiának, a két büntető eldöntötte a három pont sorsát

Az NB III Nyugati csoportjának 27. fordulójában az éllovas Tatabánya látogatott az ETO Parkba, ahol fiataljainkkal mérte össze erejét. Akadémistáink hősiesen küzdöttek, ám két-két büntető, illetve kiállítás eldöntötte a három pont sorsát.

Horváth Csaba

Forrás: Horváth Csaba

ETO Akadémia – Opus Tigáz Tatabánya 1-2 (1-1)

Győr, ETO Park. V.: Kovács G. P. (Ring, Nagy M.).

ETO Akadémia: Ruisz – Ignácz, Urblík, Keresztes, Tamás K., Szabó T. (Csáki 56'), Vingler, Mitring (Moharos 80'), Sipőcz (Bánáti 80'), Huszár (Németh O. 75'), Hanzli. Vezetőedző: Igor Nicsenko.

Opus Tigáz Tatabánya: Lóth - Molnár T., Krupánszki, Kovács I., Székely, Katona, Márton (Németh A. 89'), Letenyei (Angyal 84'), Hadobás (Hajas 72'), Szegő, Árvai. Vezetőedző: Gyürki Gergely.

Gsz.: Huszár (9’) ill. Katona (34’, 53’).

Kiállítva: Keresztes (52’), Hanzli (73’).

Jól kezdte az ETO a mérkőzést, már a 9. percben sikerült megszerezni a vezetést. Huszár ugrott ki a védők között, majd tizenhárom méterről a kilőtte a bal alsó sarkot 1-0. A 34. percben egyenlített a Tatabánya. Katona végezhette el büntetőt, amit a bal alsóba lőtt 1-1. Az 53. percben újabb tizenegyeshez jutottak a vendégek, valamint emberhátrányba is került az ETO, mivel Keresztes megkapta második sárga lapját. Ezúttal is Katona állt a labda mögé, amit a jobb alsóba helyezett 1-2. Húsz perccel később Hanzli is a kiállítás sorsára jutott, így a hátralévő időben kettős emberhátrányban küzdöttek akadémisták. Az eredmény már nem változott, így két büntetőjének köszönhetően, több kérdéses játékvezetői ítélet mellett, elvitte a három pontot a bajnokesélyes Tatabánya az ETO Parkból.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában