Bajnoki idegenben

2023.03.19. 17:39

NB II foci - Nyíregyházán aratott győzelmével lépett fel a dobogóra a Gyirmót

A Merkantil Bank Liga, NB II 28. fordulójában, vasárnap a Gyirmót a Nyíregyházához látogat.

kisalfold.hu

Forrás: gyirmotfc.hu

Nyíregyháza Spartacus FC – Gyirmót FC Győr 2-3 (1–1)

Balmazújváros: 280 néző.

Játékvezető: Kovács Imre (Kovács Gábor, Sinkovicz Dániel)

Nyíregyháza: Hrabina – Kiss Á., Baki, Gengeliczki, Nagy B. – Sigér Á. (Pataki 57) – Kovácsrét (Pantovic 57)i, Farkas B., Pekár, Gresó – Novák

Vezetőedző: Visinka Ede

Gyirmót: Hársfalvi – Szegi, Hudák, Polgár, Nahirníj – Kovács D. (Csörgő 90) – Soltész (Erdei 87), Kovács M., Madarász (Nagy P. 80), Medgyes (Berki 80) – Pethő (Simon A. 90)

Vezetőedző: Csertői Aurél

Gólszerző: Soltész 11-esből (0-1) a 23., Novák (1-1) a 26., Soltész (1-2) a 65., Pantovic 11-esből a 66., Medgyes (2-3) a 79. percben.

Küzdelmes, nagy taktikai csatát eredményező gól gazdag mérkőzésen megérdemelt győzelmet aratott a csapat és ezzel a sikerrel fellépett a dobogóra.

Visinka Ede: Szomorú vagyok, mert ilyen fontos mérkőzésen kétszer tudtunk egyxenlíteni, mégis vereséget szenvedtünk. Elfogadhatatlan, megmagyarázhatatlan, hogy jelen helyzetünkben játékosaink nem érezték át a súlyát a mai találkozónknak. Végig futottunk az eredmény után, így nagyon nehéz eredményesnek lenni.

Csertői Aurél: Izgalmas, mozgalmas mérkőzés volt, amin belül régen játszottunk ilyen jól, végig a kezünkben tudtuk tartani az irányítást. Idegenben rúgtunk három gólt, a hazaiak találatai után sem pánikoltak játékosaink, érezték, hogy jól megy a játék. Voltak jó teljesítmények, de ez igazi csapatmunka volt.

Korábban írtuk:

Nyíregyháza Spartacus–Gyirmót FC Győr 
Balmazújváros, 14.00. V.: Kovács I.

„Jót tett a csapatnak, hogy a botlás után megszereztük a három pontot hazai pályán a Csákvár ellen, így nyugodt hangulatban készülhettünk a hétvégi bajnokira. A Nyíregyháza élet-halál harcot vív a ki­­esés elkerülése miatt, így csak nagyon fegyelmezett és okos játékkal nyerhetünk ellenük” – fogalmazott Csertői Aurél, a Gyirmót vezetőedzője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában