Épül

2023.03.28. 12:26

Kezdődik az építkezés - Átadták a kivitelezőnek Kapuváron sportcsarnok munkaterületét - videó

Kedden délelőtt a kapuvári önkormányzat átadta a kivitelezőnek azt a területet, amelyre megépül a sportcsarnok - számolt be a kisalfold.hu-nak Hámori György polgármester kedden.

kisalfold.hu

Kezdődik a sportcsarnok építése Kapuváron

Megkezdődött Kapuváron az 500 férőhelyes multifunkcionális sportcsarnokot építése. Az építési területet már korábban bekerítették, s táblák figyelmeztetnek a beruházás megkezdésére, a munkások egy kisebb csoportja is felvonult a helyszínre. A sportcsarnok alapkövét 2022 tavaszán közösen rakta le a kapuvári önkormányzat és a Széchenyi Kosárlabda Akadémia.

Fűzy András, a Széchenyi Kosárlabda Akadémia elnöke elmondta, a világban zajló események éreztették hatásukat, de a kapuvári projekt minden előírásnak megfelelt. Az erőforrásokat átcsoportosították azokra a beruházásokra, amelyek még folytak vagy befejezés előtt álltak. A kapuvári építkezés gőzerővel elkezdődhet - fogalmazott a vezető.

Hámori György polgármester hozzátette, "türelmesen vártuk az építkezés kezdetét, s örülünk, hogy megindult a beruházás. A kapuváriak előtt jövőre megnyithat a sportcsarnok."

Látványtervek galériánkban

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában