Női labdarúgó NB I

2023.03.25. 21:55

Kétgólos győzelmet aratott az ETO FC Győr

Nagy szélben, küzdelmes, de alacsony színvonalú mérkőzésen gyűjtötte be újabb győzelmét az ETO élvonalbeli női labdarúgócsapata.

kisalfold.hu

Rossz meccsen, gyengébb játékkal is győzni tudott az ETO.

Fotó: eto.hu

ETO FC Győr–MOL Fehérvár FC 2–0 (1–0)

Győr, Simple Női Liga labdarúgó-mérkőzés. 100 néző. V.: Hegyi.

ETO FC: Borók – Koziupa, Kovács L., Savanya, Vida (Hollingsworth, 69.), Süle, Herczeg (Sali, 69.), Khimych, Öreg, Cameron, Siklér. Edző: Dörnyei Balázs.

Fehérvár FC: Németh N. – Kántor (Kozma, 72.), Szűcs, Jánosi, Simon, Szabó B., Pécsi, Tenyei-Tóth, Földvári, Szehofner, Farkas. Edző: Gajdóczi Tibor.

Gsz.: Siklér (2).

Különböző okok miatt, öt játékosát is nélkülözte a hazai csapat, amely akár már az első negyedórában eldönthette volna a mérkőzést, ám Süle és Vida is nagy helyzetben hibázott. A 25. percben aztán góllá érett a győri fölény, Vida indítása után Siklér szép cselt csinált a tizenhatoson belül, majd higgadtan gurította el a labdát a kapus mellett. 1–0.

A fordulás után is az ETO játszott nagy fölényben, ám előbb Süle, majd Siklér hagyott ki ziccert. A nagy szélben nem alakult ki folyamatos játék, ami a találkozó színvonalára rányomta a bélyegét. Aztán a 88. percben egy fehérvári védő összefutott saját kapusával, a lecsorgó labda Siklér elé került, aki közelről a hálóba gurított. 2–0.

Az ETO játéka elmaradt az elvárható szinttől, így a lelkes vendégegyüttes, bár igazán nagy helyzetet nem tudott kialakítani a mérkőzés során, de megnehezítette a hazai csapat dolgát. A zöld-fehérek a jövő héten a budapesti Kelen SC otthonába látogatnak, ahol remélhetően a mostaninál lényegesen jobb teljesítménnyel rukkolnak majd ki.

Dörnyei Balázs: – A védelmünk jól működött, ám a játékunk minősége messze volt a kívánt szinttől. A győzelem természetesen a legfontosabb, de a hibákat nagyon gyorsan orvosolnunk kell.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában