Labdarúgás

2023.02.07. 15:13

Újabb bravúrra készül az ETO

Újabb bravúrban bízva

 

A MOL Magyar Kupa 5. fordulójában az élvonalbeli DVSC gárdáját fogadja az ETO FC Győr NB II-es csapata szerdán 19 órától az ETO-stadionban. A mérkőzést az M4Sport élőben közvetíti.

Újabb bravúrra lesz szükségük a győrieknek a MOL Magyar Kupában: az első osztályú Kecskemét kiejtése után ismét élvonalbeli gárda ellen készülnek, ugyanis a DVSC látogat Győrbe a sorozat 5. fordulójában. A debreceniek eddig még nem találkoztak NB I-es ellenféllel az idei kiírásban, először a Dabas, majd a DEAC ellen vívták ki a továbbjutást. A mérkőzésnek a vendégek az esélyesei, ettől függetlenül a zöld-fehérek is szeretnének minél tovább menetelni a kupában. 

A szakmai stáb feltérképezte az ellenfelet, és nagy lehetőségnek tartja, hogy egy magasan jegyzett csapat ellen léphetünk pályára.

- Nagyon várjuk már a következő kupafordulót, örülünk, hogy ismét egy élvonalbeli csapattal találkozhatunk. Remek erőfelmérő lesz, kiderül, hogy hol tartunk jelenleg, a fiataljaink egyenként, és összességében csapatszinten mennyire tudunk helytállni egy NB I-es gárda ellen. Bátor játékot akarunk bemutatni, mindent meg fogunk tenni, hogy kiharcoljuk a továbbjutást egy erős ellenféllel szemben - nyilatkozta Tímár Krisztián vezetőedző az ETO honlapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában