Megyei foci

2023.02.01. 13:40

Stabilan halad a Fertőendréd az aranyérem felé

Tizennégy csapat küzd a megyei harmadosztály soproni csoportjában, ahol 30 bajnoki pontot gyűjtve 13 mérkőzésen a Tercia-Fertőendréd végzett ősszel az élen.

Kocsis-Katona Imre

 A csapat végig szoros versenyt vívott ellenfeleivel, de csupán a Balf ellen nem szerzett gólt, aminek vereség is lett a vége. Az őszi első gárda legeredményesebb játékosa Dunaski Kamil, aki 12 gólt ért el, mögötte Pölöskei Ferenc 8 találatot szerzett.

„A vezetőség a folyamatos, stabil működést tűzte ki elsődleges célpontnak az új bajnoki évadban – kezdte értékelését Rádler Attila elnök. – Természetesen szem előtt tartva azt a célt is, hogy biztosítani kell annak lehetőségét, hogy az idény végére a tabellán minél előrébb végezzen a csapat.”

A célok eddig teljesültek, de nem ment minden zökkenőmentesen.

„Felkészülésünk az őszi szezonra nem volt problémamentes, több esetben is létszámgondjaink akadtak. A csapat edzői pozíciójába volt játékosunk, Mészégető Tamás lépett. A tervezett három-négy igazolásunk sikeres volt, így tudtuk pótolni a távozó játékosainkat. Azt jó volt látni, hogy az idő előrehaladtával játékosaink edzés- és mérkőzéslátogatottsága mellé az eredmények is társultak. A góllövőlista élén végzők mellett még kiemelném Varga Kristófot, aki végig kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtott és játékával jelentősen hozzájárult az őszi eredményeinkhez.”

Három pont előnnyel vághat neki a tavaszi szezonnak az éllovas Fertőendréd csapata.

A statisztikai adatok szerint egyenletesnek mondható az őszi teljesítmény, ami ismerve a kiscsapatok körülményeit, megfelelt az előzetes várakozásoknak. A klub elnöke nem számít azonban könnyű szezonra.

„Természetesen mi is nehéz tavasz elé nézünk, mivel az őszi szezon végére az ellenfeleink három-négy pontra felzárkóztak mögénk, így tavasszal is nagy küzdelmek várhatóak a bajnoki pontok megszerzése érdekében. A csapat készen áll az újabb megmérettetésekre, a téli pihenő után egy megfelelő színvonalú felkészüléssel remélem, elérhetjük kitűzött céljainkat.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában