Labdarúgás

2023.02.15. 12:28

NB III foci - Eltiltották a Gyirmót II edzőjét - Ördög József nélkül játszanak a Tatabányával

Az NB III Nyugati csoportban a vasárnapi matiné keretében a listavezető Tatabánya lesz a Gyirmót II vendége. A mérkőzésen a hazaiak kispadjáról hiányozni fog majd az edző, Ördög József, akit a legutóbbi fordulóban kiállított a játékvezető, az MLSZ Fegyelmi Bizottsága pedig egy bajnoki meccstől eltilltotta.

kisalföld.hu

„A  komáromi mérkőzésen a negyvenötödik percben sárga lapot kaptam, mert szóvá tettem a játékvezetőnek, hogy az ötödik sárgát adja a játékosaimnak. Hosszú még a bajnokság, mondtam neki - kezdi Ördög József, a Gyirmót II halk szavú mestere. - A hajrában aztán a kapusedzőm valóban beszólt a bírónak, de ezért is engem büntetett: a második sárga lap után kiállított. A lefújást követően hiába próbáltam jogorvoslatot keresni nála és a játékvezető  ellenőrnél is, meg sem hallgattak.”

A kék-sárgák 1-0-ás vereséggel kezdték a szezont, a hétvégén a patinás Tatabánya ellen igyekeznek javítani - az eltiltott vezetőedző nélkül. 

„Nem ülhetek le a kispadra, meg kell oldanunk a helyettesítésemet. Biztos, hogy megtaláljuk a legjobb megoldást - vélekedik Ördög József. - A játékunkkal egyébként elégedett voltam Komáromban - nyilván az eredménnyel nem -, mert nagyon nehéz volt olyan csapat ellen futballozni, amely szinte végig csak védekezett. Ráadásul em kaptunk meg egy tizenegyest. A Tatabánya ellen más lesz a képlet, a listavezető valószínű, kezdeményezni és letámadni fog, ők inkább futballozni akarnak, nem úgy, mint a Komárom tette. Bizonyos értelemben emiatt nekünk is könnyebb dolgunk lesz, remélem, jó mérkőzést játszunk majd velük.”

Az érdekesnek ígérkező összecsapás vasárnap 11 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában