Nem volt esély

2023.02.04. 19:56

Női vízilabda ob I – Érvényesült a papírforma a GYVSE meccsén

Az UVSE volt az esélyese az UNI Győr-GYVSE elleni meccsnek, ezt érvényre is jutotta a fővárosi csapat a lelkesen küzdő győriekkel szemben.

kisalfold.hu

Szükségük lenne a győzelemre a győrieknek.

Fotó: GYVSE/archív

UVSE–UNI Győr-GYVSE 15–3 (3–1, 4–1, 6–0, 2–1)

Győr, ob I-es női mérkőzés. V.: Kovács S., Németh A.

UVSE: Magyari – Aubéli, Mácsai 3, Kóka 1, Szücs 1, Finta 1, Baksa 1, Faragó 1, Szegedi 1, Varró 1, Lendvay, Peresztegi-Nagy K. 3, Irmes 2, Golopencza. Edző: Benczur Márton.

GYVSE: Torma – Rádli, Hateier, Gálicz, Vaszari 2, Horváth D., Németh V., Finta, Huszti D., Kiss A., Szedlák 1, Dróth, Kurucz, Horváth A. Edző: Vogel Zsolt.

Ötméteresből a vendégek szereztek vezetést, de aztán erre négy góllal válaszoltak a hazaiak, akik a folytatásban szép lassan növelték előnyüket. A harmadik nyolc percben nagyon kinyílt az olló, de aztán a zárófelvonásra megint rendezték a sorokat a győriek, de így is simán kikaptak.

Vogel Zsolt: – Összességében azt kaptam, amit vártam, kicsit kevesebb hibának örültem volna hátul, sok gólt kaptunk nagyon közelről, jobb lett volna megnézni, hogyan tudják átlőni a zónánkat a hazaiak. Fizikálisan mindent kiadtunk magunkból, a támadójáték akadozott, de ilyen kemény fal ellen azért nem könnyű játszani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában