BL-szintű ellenfél

2023.02.07. 19:41

Női kézilabda NB I – A Fradit fogadja a Mosonmagyaróvár – videóval

Szerdán 17.15 órakor a Motherson-MKC női kézilabdacsapata NB I-es mérkőzésen az FTC-t fogadja az UFM-arénában. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

kisalfold.hu

A mosonmagyaróváriakra újabb nehéz ellenfél vár.

Fotó: mkcse.hu

A Motherson-Mosonmagyaróvári KC az elmúlt hetekben kemény sorozatba kezdett bele, hiszen az Európa Ligában itthon és idegenben is megmérkőzött a dán Ikasttal, múlt héten az Audi-ETO-val találkozott hazai környezetben, most pedig a Fradival kell összecsapnia. A dánok és a címvédő győriek elleni találkozót elveszítették Lanczék, ami ugyan papírformának számít, ettől még a vereség sosem tesz jót egy csapat önbizalmának. Ráadásul a népligetiek ellen sem ők számítanak esélyesnek. Éppen ezért nagyon fontos, hogy mentálisan erős maradjon a társaság.

Az mindenképpen pozitívum, hogy az Ikast elleni idegenbeli találkozón nem esett szét a gárda, és bár gyakorlatilag végig futott az eredmény után, nem hagyta ellépni riválisát, az utazás és a sorozatterhelés ellenére is bírta az iramot a Mosonmagyaróvár, és ezekre az energiákra az FTC ellen is szükség lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában